FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Vindecarea miraculoasă a “Șchiopului”. Fotbalistul dorit de Becali, mărturie mistică: “M-am uns cu lacrimile Maicii Domnului și am început să merg”

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2020 12:12 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 12:37

 Alexandru Albu (26 de ani), fundașul central de la Chiajna dorit de FCSB, a vorbit despre legătura sa cu credința și despre momentele grele prin care a trecut în copilărie. Albu spune că religia l-a ajutat să depășească dificultățile din viața sa.  

Fundașul central Alexandru Albu s-a născut în august 1993, în cartierul Colentina, într-o familie săracă. La trei ani, și-a pierdut tatăl, iar la cinci ani și jumătate a trecut printr-un moment dificil petrecut la joacă, în fața blocului. Atunci, a simțit pentru prima dată o legătură cu divinitatea.  

“Mi se spunea Șchiopul în copilărie. Când aveam cinci ani și jumătate, ne jucam la ghena blocului, care avea o intrare ca o poartă de fotbal, și am dat mingea peste un gard. M-am suit pe gard și vecina m-a văzut și a țipat. Copil fiind m-am speriat și am căzut, mi-am rupt piciorul. Am stat un an și ceva cu piciorul rupt.  De atunci, am simțit legătura cu credința.

 Trebuia să mi se pună o tijă, oasele erau în formare, dar fratele meu a auzit de un pom din care curg lacrimi. Era undeva în zona Delfinului, aproape de Arena Națională. Se spunea că sunt lacrimile Maicii Domnului. Fratele meu a mers și a luat lacrimi și mi-a pus pe picior. În maximum o lună, am început să merg. Când m-am dus la control, doctorul a spus că nu mai am nevoie de tijă”. 

Cum s-a ratat fratele său: anturajul nociv

VIDEO Vindecarea miraculoasă a “Șchiopului”. Fotbalistul dorit de Becali, mărturie mistică: “M-am uns cu lacrimile Maicii Domnului și am început să merg”

Vindecat, Albu a fost martor la ratarea carierei fratelui său, despre care spune că ar fi fost un fotbalist talentat: 

“Cât am avut piciorul rupt, fratele meu mă lua în cârcă și mă ducea la fotbal, stăteam pe margine și mă uitam la el. El e mai mare cu cinci ani, juca deja fotbal. La un moment dat, a venit domnul Iovan la noi acasă pentru a-l lua pe fratele meu la Steaua. A mers acolo la câteva antrenamente, dar a zis că nu-i place pentru că sunt băieții figuranți. Era foarte talentat, dar l-a stricat anturajul. Pierdea nopți, nu se mai ducea la antrenamente. Asta a fost o lecție pentru mine. L-am văzut pe el cum și-a pierdut șansa și am învățat să nu procedez ca el”.  

După ce a început fotbalul la școala Intersport, Albu a ajuns la Unirea Urziceni pe când avea 15 ani. După desființarea echipei lui Dumitru Bucșaru, s-a transferat la Concordia Chiajna, însă șansa de a juca la prima echipă a venit abia la 22 de ani, după o perioadă în care s-a gândit chiar să se lase de fotbal. 

“Prin 2015, m-am gândit chiar să mă las. Nu jucam la Chiajna, nu primeam șanse, aveam 22 de ani. Soția mea mi-a zis să mai aștept, să mai am răbdare. Mă gândeam să mă fac bucătar. După clasa a opta, nu am putut să mă înscriu la liceu pentru că trebuia să merg zi de zi și așa m-am înscris la o școală profesională. Puteam să fiu bucătar-ospătar. Mergeam doar la examene, nu puteam să fac naveta. Am învățat câte ceva acolo. Nu găteam eu wow, dar am învățat să fac ciorbă, să curăț peștele și să-l pregătesc”.  

Albu spune că s-a apropiat din nou de credință în zilele în care se gândea să renunțe la fotbal: 

 “Chiar înainte să încep să joc a venit soacra mea și mi-a zis să citesc Noul Testament. Am citit și mi se pare că a apărut norocul în viața mea. Am simțit că mi s-a schimbat viața, e mai bună față de cum era. M-a ajutat să trec peste multe greutăți, să cred mai mult, să cred că pot face orice.  Port mereu în geantă Noul Testament. L-am citit de două ori. Mai citesc din el când sunt supărat, când sunt în cantonament mai stau în pat și citesc. Îl țin mereu în geantă. Merg duminica la biserică împreună cu familia mea”. 

 După ce a debutat la Concordia Chiajna în 2015, Albu a devenit treptat un jucător important pentru echipa de la marginea Bucureștiului. În ianuarie 2020, a fost împrumutat la Clinceni și, după un play-out reușit, este acum dorit de FCSB, dar și de alte echipe din Liga 1. 

115 meciuria jucat Alexandru Albu în Liga , conform site-ului Transfermarkt. Fundașul central a înscris și 5 goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
cornelconasu
cornelconasu  •  12 August 2020, 23:55

*** ! Când vezi cum gândește ăsta , nu te mai miră nimic !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  12 August 2020, 19:18
Postat de Costin Timariu pe 12 August 2020, 13:21

da, este ok, a avut noroc cu carul. Albu le-a luat in plin si doar norocul a facut sa nu fie mai grav. Omu saracu incearca sa se transfere pe baza credintei, calitatile fotbalistice le stim cu totii de la TV. Dar spuneti-mi, cum poti sa vorbesti doar de Dumnezeu si sa nu ai niciun Dumnezeu? Tot el era obraznic, REpet: accident grav, 2 femei, tu esti de vina, grija lui era masina personala

“Chiar înainte să încep să joc a venit soacra mea și mi-a zis să citesc Noul Testament. Am citit și mi se pare că a apărut norocul în viața mea.” Sa-i explice si lui asta ca "norocul"="potrivnicul". Probabil ca e vorba de noul lui patron. Aici linkul: https://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/33noroc.htm

luisharcsa
luisharcsa  •  12 August 2020, 15:27
Postat de chromophobia pe 12 August 2020, 13:26

Acel copacse afla in curtea bisericii de pe Bd-ul Chisinau(Socului) de langa Miramar :) Am locuit acolo si imi aduc perfect aminte cand aparuse chipul pe copac si curgeau lacrimi

Ok, te potrivesti si tu. De aia suntem unde suntem, ca sunt oameni ca tine si albu asta.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează