FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UTA 4-1

Alexandru Benga și-a recunoscut gafa uriașă din startul meciului cu Rapid: „Am un sentiment de frustrare în stomac”

Alexandru Benga / Foto: Imago Images
Alexandru Benga / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 23:40 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 23:56

Alexandru Benga (34 de ani), căpitanul „Bătrânei Doamne”, s-a arătat foarte dezamăgit de prestația sa și de a echipei sale în meciul pierdut cu Rapid (1-4).

Benga a precizat că 3 din cele 4 goluri primite de UTA au venit pe fondul unor greșeli individuale. El și-a asumat inclusiv vina pentru greșeala sa uriașă din secunda 53, când giuleștenii au deschis scorul.

Bătaie cruntă în Giulești » Război pe stradă între ultrașii celor de la Rapid, Steaua și UTA: 4 persoane rănite, 5 autoturisme avariate
Rapid - UTA
Bătaie cruntă în Giulești » Război pe stradă între ultrașii celor de la Rapid, Steaua și UTA: 4 persoane rănite, 5 autoturisme avariate

Alexandru Benga a lăsat capul jos după meciul cu Rapid

„Am primit 3 goluri pe 3 greșeli personale, pe prima am făcut-o chiar eu. Am fost la un pas să o repar, însă nu am reușit. Eu cred că aceste 3 erori personale au decis soarta partidei. Am reușit să ne revenim, să echilibrăm partida. După ce s-a făcut 3-1, s-a cam terminat jocul. E dificil, am așa în stomac un sentiment de frustrare la finalul meciului.

Am fost între două decizii. Să joc cu portarul sau cu fundașul central. Și în viață, când ești între două decizii, e bine să mergi într-o direcție. Dar aceasta este viața jucătorilor. Trebuie să mergem mai departe și să câștigăm partida următoare”, a declarat Alexandru Benga, la finalul partidei, la Fotbal Club de pe Digi Sport.

Momentul în Basarab Panduru și-a dat seama că s-a terminat totul în Rapid - UTA

Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a analizat, la cald, disputa și a numit momentele decisive.

Basarab Panduru a spus că și-a dat seama de deznodământul partidei Rapid - UTA încă din minutul 77, când Mircea Rednic i-a introdus pe atacanții Vlad Morar și Alexandru Tudorie.

„Începutul a aparținut Rapidului. După toate problemele pe care le ai, ce îți poți dori mai mult? Te-ai trezit din minutul 1 că te ajută Benga. Te întrebai unde e UTA aia care a speriat lumea în ultimele etape, nu era deloc pe teren.

Apoi se întâmplă ceva ciudat, cu Fabry liber pe 11 metri, nici nu știu ce făcea Braun în fața lui Micovschi.

În minutul 77 au intrat Tudorie și Morar la UTA. La prima fază am văzut că Vlad Morar e cu mâinile pe sus. Atunci am înțeles că s-a terminat totul. Tu nu vrei să egalezi, vrei să faci circ! Știam că s-a terminat.

Apoi, la ultima fază, a venit golul ăsta. Racheta asta! Cum s-a dus!”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO RAPID - UTA ARAD 4-1 » Imagini cu jucătorii rapidiști cântând alături de fani după o nouă victorie

Citește și:

Șucu e noul Becali » Pățanie neplanificată în Giulești, la Rapid - UTA
Rapid - UTA
Șucu e noul Becali » Pățanie neplanificată în Giulești, la Rapid - UTA
Ce l-a nemulțumit pe Mircea Rednic în Giulești: „De Cascadorii râsului!”
Rapid - UTA 4-1
Ce l-a nemulțumit pe Mircea Rednic în Giulești: „De Cascadorii râsului!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează