FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Alexandru Chipciu surprinde: „Mă bucur că Dinamo a promovat. E incredibil ce a realizat Burcă. E un monstru” » Ce spune de Rapid

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 10:31 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 11:55

Mijlocașul Alexandru Chipciu (34 de ani) a vorbit despre doua dintre marile sale rivale, Dinamo și Rapid.

Fotbalistul lui U Cluj, care a petrecut 3 ani și jumătate la FCSB a analizat revenirea lui Dinamo în Liga 1, după un an în Liga 2, și spune că se bucură de promovarea „câinilor”.

Prelungire și mărire de salariu pentru jucătorul de la FCSB: „Ne place de el”
FCSB
Prelungire și mărire de salariu pentru jucătorul de la FCSB: „Ne place de el”

Alexandru Chipciu surprinde: „Mă bucur că Dinamo a promovat. E incredibil ce a realizat Burcă. E un monstru”

„Sunt antidinamovist de când m-am născut. Apoi perioada la Steaua, la Anderlecht... Eram la națională și Dinamo a pierdut o Cupă la națională. Am dat cu pumnii pe acolo.

Acum am mai mult respect. E o echipă mare, o echipă frumoasă. Merită să fie în prima ligă. Acum am mai mult respect pentru club și fani. Când eram tânăr eram mai necioplit... 

Îi eram prin declarații. Eram stelist foarte mare. Eram disperat. Bine, dar era să ajung la Dinamo, de la Brașov. Mi se schimba în viața. Nu în rău. Aveam alte repere. Nu mai țineam cu Steaua.

Mă bucur foarte mult... M-am întâlnit recent cu Burcă la Federație, că e la cursurile pentru licență. De când a promovat voiam să îl felicit. 

Mi se pare incredibil ce a realizat omul ăsta. I-am zis «Felicitări! Ești un monstru pentru mine». Să iei echipa cum a luat-o, fără bani, să promovezi, să bați la baraj o echipă de Liga 1. 

Acum aștept cu nerăbdare meciurile cu Dinamo. Vor fi frumoase. Și FCSB – Dinamo va fi la fel. Când eram la Steaua, voiam să retrogradeze și Dinamo, și Rapid. 

Acum sunt conștient că e mai important să fie toate echipele. Chiar dacă am anumit porniri, nu mai am mintea aia... Mă bucur că Dinamo a promovat”, a spus Alexandru Chipciu într-un interviu difuzat pe contul de YouTube al jurnalistului Ovidiu Ionescu.

Alexandru Chipciu: „M-am bucurat când a retrogradat Rapid, dar acum spun că e bine că e în Liga 1”

Mijlocașul a vorbit și despre rivalitatea cu Rapid.

„Da, sunt și antirapidist... Dar cu Rapid mai puțin... Parcă Rapid îmi era mai apropiată în copilărie. Când eram la FC Brașov. Am avut mulți colegi care țineau cu Rapid.

Dar am avut... Pe vechiul Giulești era rău de tot. Nu puteai să joci. Ce pățeai acolo... Nu puteai să joci. Când a retrogradat, am zis «Bine că am scăpat de meciul ăsta».

Dar cu mintea de acum, cred că e bine ca echipele astea să fie în Liga 1. E frumos să joci pe Giulești, cu acea atmosferă. Acum respect Rapidul”, a adăugat Chipciu.

VIDEO Ovidiu Burcă, declarații la revenirea „câinilor” din cantonament: „Ar fi senzațional să jucăm cu FCSB pe stadionul Ghencea”

Citește și: 

Scandal in Giulești, galeria se revoltă: „Șucu ne-a zis că nu-l vrea pe Șumudică. Dar noi nu suntem de acord cu strategia lui Șucu! Rapidul e al nostru, nu al lui”

Interviu cu speranța lui Dinamo pentru noul sezon din Superligă: „Sunt crescut în spirit antistelist. Nu aș merge la FCSB pentru nicio sumă!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  09 Iulie 2023, 09:23

sa radem cu/de gsp.. "Îi eram prin declarații."

creeperno534
creeperno534  •  08 Iulie 2023, 22:38

Monstru in sensul pozitiv, sper

Ucluj
Ucluj  •  08 Iulie 2023, 18:02

Stati in primele 6 Pana in ultima etapa si va umpleti de bani.... Haide U !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează