FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

ANALIZĂ GSP Suveran absolut la Craiova! Cifrele nu mint: sezon de excepție pentru cel mai bun jucător al oltenilor

Cicâldău e cel mai bun om al oltenilor. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
Cicâldău e cel mai bun om al oltenilor. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 08:24 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 10:17

Alexandru Cicâldău, „decarul” de la CS Universitatea Craiova, face un sezon de excepție. A dus greul și-n atac, după accidentrea lui Koljici, și e primul la toate capitolele ofensive. 

  • Transfermarkt.de tocmai i-a ridicat cota de piață lui Cicâldău la 6 milioane de euro și a devenit astfel cel mai valoros jucător din Liga 1

Oltenii au așteptat cu nerăbdare revenirea lui Elvir Koljici pe teren. A omului care știe cel mai bine cum e cu golul. Dar o reverență ar merita și Alexandru Cicâldău. Cel care a dus greul în ofensivă, în absența "vârfului" bosniac. 

În condițiile în care Tudorie, achiziționat la solicitarea lui Bergodi, și Mamut, soluția finanțatorului Mihai Rotaru, n-au dat satisfacție, iar Andrei Ivan și-a intrat târziu în rol, Cicâldău a fost cel care a „terorizat” cel mai des apărările adverse. O demonstrează nu doar faptul că e golgeterul la zi al Craiovei, cu 10 reușite, 4 mai mult decât Koljici, rămas la nivelul lunii octombrie, când s-a accidentat, și 5 peste Ivan. 

„Decarul” alb-albaștrilor e primul din lot la toate capitolele importante, din postura lui de conducător de joc și, până la urmă, de lider al ofensivei.

Alexandru Cicâldău, cel mai bun dintre olteni

El a creat cele mai multe ocazii ale Craiovei, 24, cu 3 mai multe decât Nistor, celălalt „piston” al echipei, care de la venirea lui Marinos Ouzounidis pe bancă joacă ceva mai retras. 

Tot Cicâldău este și liderul șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, 30, cu 10 mai multe decât Mamut și la 12 distanță de Ivan. Primul și la „pase reușite”, 16 la număr, semn că nu și-a neglijat nici rolul de „distribuitor”, ex-constănțeanul a devenit, pe 21 martie, cel mai valoros jucător din Liga 1. Transfermarkt.de i-a ridicat cota cu 500.000 de euro, la 6 milioane de euro, și l-a depășit astfel pe Florinel Coman (5,5 milioane)

Suveran absolut la Craiova! Cifrele nu mint: sezon de excepție pentru cel mai bun jucător al oltenilor

259este indexul lui Alex Cicâldău în acest sezon. Locul 8 în lotul Craiovei

2 goluria marcat "Cic" în ultimul meci oficial al naționalei, la 2-3 cu Armenia

VIDEO Dumitru Dragomir, verdict după FCSB - Craiova, 0-0: „Cred că Becali ia titlul anul ăsta!”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

ANALIZĂ GSP Fiecare echipă cu arbitrii ei „de casă”! Concluzii incredibile: cine sunt „aliații” lui FCSB, CFR Cluj și CS Universitatea Craiova

Cârțu motivează controlul antidoping de la FCSB - Craiova: „Dacă ai fost drogat, n-ai cum să minți!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
pavel_mocanu
pavel_mocanu  •  07 Aprilie 2021, 18:13

6 meleuane?! Ciocaldau face 500 de mii cu tot cu casa si masina :))

di.canio
di.canio  •  07 Aprilie 2021, 14:56
Postat de dragdim pe 07 Aprilie 2021, 14:06

Ne pregătim pentru un transfer “fabulos”?

Orchestrat de Geovani

dragdim
dragdim  •  07 Aprilie 2021, 14:06

Ne pregătim pentru un transfer “fabulos”?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează