FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 0-0

Cârțu motivează controlul antidoping de la FCSB - Craiova: „Dacă ai fost drogat, n-ai cum să minți!”

Sorin Cârțu, 65 de ani, președintele Craiovei, a motivat de ce oltenii au cerut și analize de sânge pentru controlul antidoping efectuat la partida cu FCSB (0-0). +12   FOTO
Sorin Cârțu, 65 de ani, președintele Craiovei, a motivat de ce oltenii au cerut și analize de sânge pentru controlul antidoping efectuat la partida cu FCSB (0-0).

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 18:41 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 19:00

Sorin Cârțu, 65 de ani, președintele Craiovei, a motivat de ce oltenii au cerut și analize de sânge pentru controlul antidoping efectuat la partida cu FCSB (0-0).

„Să vedem ce va ieși. La sânge n-ai ce să schimbi, cu urina se mai poate dribla. Dacă ai fost drogat tot timpul sau ai băgat în tine substanțe ajutătoare, la sânge n-ai cum să minți! 

E mai scump, sunt niște cheltuieli pe care ni le asumăm, dar vrem să facem asta, cum a spus și domnul Rotaru, la cel puțin 30% din meciurile din play-off. 

Noi n-am făcut-o special pentru meciul cu FCSB. Vom proceda la fel și de-acum înainte. Se poate face și la meciul cu CFR, nu știu exact”, a declarat Cârțu, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Control antidoping la FCSB - Craiova

După FCSB – Craiova 0-0, ANAD a efectuat un control doping, așa cum au cerut oaspeții înainte de joc. Câte trei jucători de la fiecare echipă au fost testați. Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping, a dezvăluit ce sumă a plătit Craiova pentru testarea de sânge și urină.

+8 FOTO

„A existat la acest meci controlul antidoping. Reprezentanţii ANAD au ajuns cu cinci minute înainte. Au luat de la câte trei jucători probe de urină şi sânge. Se plătește mai mult. A venit şi ofiţerul pentru testul de sânge. S-a cerut un control complet. Dacă facem analize doar pentru urină, costă 1.611 lei. Craiova a cerut analiză de urină şi de sânge. 

Suma exactă e 4.850 de lei pentru un jucător. 6.000 de euro în total pentru cei şase jucători. Am să verific, dar nu țin minte ca o altă echipă să fi cerut şi de sânge”, a declarat Balaj la Telekom Sport.

Tot ce trebuie să știi înainte de FC Botoșani - Academica Clinceni:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Marcel Bîrsan a mers de urgență la Poliție, imediat după CFR Cluj - Dinamo! Ce a acuzat arbitrul

Poziția Craiovei după vâlva din CFR Cluj - Dinamo: „Despre ce dracu' vorbim?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dansy
dansy  •  07 Aprilie 2021, 13:28

Ar trebui ca cei de la ANAD sa ne spuna si noua ce jucatori au fost testati si care au fost rezultatele. Este bine ca Universitatea sa ceara in play off testari antidoping in meciurile cu FCSB si poate si in cele cu CFR.Asa ca sa nu mai existe discutii.

dansy
dansy  •  07 Aprilie 2021, 13:24
Postat de Mihai Buzea pe 07 Aprilie 2021, 11:47

***

Ar trebui sa stii ca substantele raman mai mult timp in singe!

514091889218839
Mihai Buzea  •  07 Aprilie 2021, 11:47
Postat de fairplayromania pe 06 Aprilie 2021, 21:47

Nu trebuiau sa fie anunţaţi cei de la fcsb.... daca erau surprinşi erau exclusi din campionat 6 luni.... Cirţule ai ratat campionatul iarăşi, te-ai grabit.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează