FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Marcel Bîrsan a mers de urgență la Poliție, imediat după CFR Cluj - Dinamo! Ce a acuzat arbitrul

Marcel Bîrsan (39 de ani), „centralul” partidei CFR Cluj - Dinamo, scor 1-0, a mers la poliție imediat după meci, speriat de amenințările primite din partea fanilor bucureșteni. +9   FOTO
Marcel Bîrsan (39 de ani), „centralul” partidei CFR Cluj - Dinamo, scor 1-0, a mers la poliție imediat după meci, speriat de amenințările primite din partea fanilor bucureșteni.

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 17:24 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 18:33

Marcel Bîrsan (39 de ani), „centralul” partidei CFR Cluj - Dinamo, scor 1-0, a mers la poliție imediat după meci, speriat de amenințările primite din partea fanilor bucureșteni. 

Marcel Bîrsan a eliminat doi dinamoviști în prima repriză a disputei din Gruia, pe Paul Anton și pe Florin Bejan. Întreaga suflare alb-roșie s-a considerat nedreptățită. Jucătorii și antrenorul Gigi Mulțescu și-au spus năduful la televizor, dar fanii au dus lucrurile la alt nivel. Ar fi amenințat că vor merge acasă la arbitru, pentru a-i cere socoteală. Bîrsan s-a speriat și a depus imediat plângere la Secția 11 de Poliție, din sectorul 3 al Capitalei, conform Prosport

Dacă cineva l-a amenințat în vreun fel pe Marcel Bârsan, în mod sigur a făcut-o în nume personal. Ne delimităm de orice atitudine de acest fel, dar subliniem că DDB sau PCH nu a transmis decât o poziție critică asupra prestației lui Marcel Bârsan, nicidecum amenințări. În ceea ce privește acțiunea acestuia, considerăm că nu plângere trebuie să depună, ci mai degrabă ar trebui să-și depună ecusonul FIFA și CV-ul la forțele de muncă. Se caută ospătari pentru litoral
Reacția fanilor dinamoviști din PCH după aflarea veștii că Bîrsan a mers la poliție

Marcel Bîrsan, prestație dezastruoasă în CFR Cluj - Dinamo

„Centralul” Marcel Bîrsan a greșit flagrant în meciul dintre CFR Cluj și Dinamo, dar nu într-o singură direcție. Ion Crăciunescu a analizat fazele controversate și a tras concluzia: eliminările lui Paul Anton și Florin Bejan din prima repriză au fost greșite, dar clujenii ar fi trebuit să beneficieze de două lovituri de pedeapsă după pauză. 

VIDEO Florentin Petre, după o nouă înfrângere a „câinilor”: „Dacă Dinamo juca în „11”, altfel cred că stăteau lucrurile”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cătălin Hîldan Jr. a izbucnit în timpul meciului cu CFR Cluj: „HOȚILOR” » A șters postarea la scurt timp după

Gigi Becali, intervenție dură după CFR Cluj - Dinamo » Acuză o conspirație: „Așa sunt ordinele: toată lumea pentru CFR!”

Playtech: BOMBĂ! Liviu Dragnea, eliberat din închisoare! Vestea șoc a judecătorilor a venit ACUM


Comentarii (63)
960022934395636
Florea Stefan  •  07 Aprilie 2021, 06:26

Barsan e bun in gara, ca sa dea drumul la trenuri! Asta o spune un stelist. Rusinos ce s-a intamplat acolo!

endeavour
endeavour  •  07 Aprilie 2021, 06:07
Postat de goggu.mecanicul pe 07 Aprilie 2021, 02:03

***

Barsane dinamovistii nu te vor uita niciodata!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  07 Aprilie 2021, 02:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează