FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

Cătălin Hîldan Jr. a izbucnit în timpul meciului cu CFR Cluj: „HOȚILOR” » A șters postarea la scurt timp după

Cătălin Hîldan Jr., Dinamo +9   FOTO
Cătălin Hîldan Jr., Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 14:22 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 14:39

Cătălin Hîldan Jr. (17 ani), jucător la Dinamo 2 și nepotul „Unicului căpitan”, a avut o reacție dură în timpul meciului dintre CFR Cluj și Dinamo, pierdut de „câinii roșii”, scor 0-1.

Dinamo a avut doi jucători eliminați de „centralul” Marcel Bîrsan în doar 6 minute în Gruia, astfel că alb-roșiii au jucat în nouă oameni mai bine de o repriză. Deciziile arbitrului au fost contestate dur, inclusiv de Cătălin Hîldan Jr., care a debutat de curând la prima echipă a lui Dinamo, în „amicalul” pierdut cu Dinamo Kiev, scor 0-3.

„HOȚILOR!!! Lăsați-ne să ne jucăm șansa... HAI DINAMO!!!”, a scris tânărul fotbalist în timpul meciului. Postarea a fost ștearsă la scurt timp după.

Cătălin Hîldan Jr. a izbucnit în timpul meciului cu CFR Cluj: „HOȚILOR” » A șters postarea la scurt timp după
PCH, mesaje dure după meciul cu CFR! Fanii, derapaj violent la adresa centralului: „A început jaful! Știam că ești bârsană”
CFR CLUJ - DINAMO 1-0
PCH, mesaje dure după meciul cu CFR! Fanii, derapaj violent la adresa centralului: „A început jaful! Știam că ești bârsană”

CFR Cluj - Dinamo: doi jucători eliminați din tabăra „câinilor”

  • Anton a văzut primul „galben” în minutul 9, pentru proteste. Apoi, în minutul 31, acesta a fost încă o dată avertizat pentru o intrare la limită asupra lui Bordeianu, la centrul terenului. Fără a juca mingea, mijlocașul lui Dinamo l-a lovit cu genunchiul pe adversar la nivelul tendonului. Interesant este că arbitrul Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue la intervenția lui Paul Anton, sancționându-l ulterior, la prima oprire. Conform regulamentului, jocul trebuia întrerupt, întrucât este vorba despre o eliminare.

Verdictul lui Ion Crăciunescu: DECIZIE GREȘITĂ! 
„Dacă acesta este un fault de al doilea galben, atunci ori noi vedem altceva, ori ei văd în altă dimensiune pe teren. Pentru ce să-i dai? E un fault de joc! Nu e o intrare periculoasă. Al doilea galben trebuie să îndeplinească toate criteriile. Lucrurile trebuie să fie clare!”

  • Apoi, Florin Bejan, și el avertizat din minutul 15 pentru un fault dur, din spate, la Debeljuh, a fost trimis la cabine după al doilea „galben”, încasat pentru un henț ('37). Stoperul dinamovist a oprit cu brațul un atac al CFR-ului, purtat în flancul stâng de Adi Păun.

Verdictul lui Ion Crăciunescu: DECIZIE GREȘITĂ! 
„Bejan ridică piciorul să joace balonul. La jumătate de metru distanță de el, adversarul lovește mingea, el s-a dus cu capul să lovească inițial. E și mai grav aici! După ce că ai eliminat un jucător, făcând o mare greșeală, vii și cu a doua gafă, îi mai dai aceleiași echipe încă un jucător afară! Nu se poate!”

  • În repriza secundă, la 0-0, au fost și două faze la care Bîrsan putea acorda penalty pentru CFR. Nu a făcut-o.

2a fost nota primită de Marcel Bîrsan în Gazeta Sporturilor, pentru prestația din meciul CFR Cluj - Dinamo 1-0

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Dinamo:

Varianta CFR-ului pentru erorile lui Marcel Bîrsan: „Știți ce s-a auzit din tribune? Arbitrul a dat galbene și pentru asta”

Gigi Becali, intervenție dură după CFR Cluj - Dinamo » Acuză o conspirație: „Așa sunt ordinele: toată lumea pentru CFR!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
csaba
csaba  •  06 Aprilie 2021, 20:02

Oare cine nu i-a lăsat pe jucătorii de la Dinamo să joace fotbal în 28 de etape înaintea acestui meci, acum au intrat să rupă totul, orice fluier era comentat, oare câți bani apromis gigi, că e as la premieri ca Dinamo să facă un rezultat bun, și acum s-a dus cu banii să cumpere terenul din groapă.??

albertgw
albertgw  •  06 Aprilie 2021, 16:50

faliment

ertyuiop
ertyuiop  •  06 Aprilie 2021, 16:40

Cati stiu dintre tinerii dinamovisti cate flituri au luat Hildan si Fl. Petre din partea clubului Dinamo? Au transformat un martir in erou, Dinamo a avut zeci de jucatori emblematici inaintea nefericitului Hildan, Domnul sa-l odihneasca-n pace, bine ca nu stie ce a ajuns astazi Dinamo!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează