FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

EXCLUSIV Varianta CFR-ului pentru erorile lui Marcel Bîrsan: „Știți ce s-a auzit din tribune? Arbitrul a dat galbene și pentru asta”

Marcel Bîrsan a dezavantjat-o pe Dinamo în partida CFR Cluj - Dinamo 1-0. Sursă foto: Facebook CFR Cluj
Marcel Bîrsan a dezavantjat-o pe Dinamo în partida CFR Cluj - Dinamo 1-0. Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021 13:47 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 13:53

Dinamoviștii au contestat vehement arbitrajul lui Marcel Bîrsan din meciul cu CFR Cluj, pierdut cu 0-1, dar sunt acuzați de „feroviari” că nu au avut cea mai fair-play conduită pe durata meciului și că oficialii l-ar fi înjurat pe „centralul” partidei

Dezvăluirea a fost făcută la GSP Live de Ștefan Gadola, acționarul minoritat al lui CFR Cluj. Imediat după meci, omul de afaceri s-a plâns de injuriile pe care oamenii din staff-ul lui Dinamo i le-ar fi adresat lui Marcel Bîrsan.

Ștefan Gadola, acționar CFR Cluj: „Marcel Bîrsan știe mai bine ce s-a întâmplat acolo”

„Arbitrajul a fost foarte, foarte drastic, dar probabil că el știe mai bine ce s-a întâmplat acolo. Chiar dacă nu sunt suporteri în tribune, trebuie să spun că și din partea celor de la Dinamo, cei care erau în tribune, s-au auzit lucruri pe care nu pot să le comentez, care nu sunt prea academice

Nu-i cunosc pe acei oameni, dar cred că s-au auzit și la televizor, fiind liniște. Arbitrii au dat cartonașe galbene și pentru cei din tribune. Cred că erau supărați cei de la Dinamo, dar nu trebuie să fii atât de agresiv în vorbe. Arbitrul a fost puțin supărat și de ceea ce s-a auzit din tribune”, a spus Ștefan Gadola, în direct la GSP Live.

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, nu a putut fi contactat de Gazeta Sporturilor pentru a lămuri acuzațiile venite dinspre oficialii campioanei.

2a fost nota primită de Marcel Bîrsan în Gazeta Sporturilor, pentru prestația din meciul CFR Cluj - Dinamo 1-0

Gigi Mulțescu iese la atac după erorile de arbitraj: „Îmi vine să urlu! Miroase a Paszkany și Mureșan!”
CFR CLUJ - DINAMO
Gigi Mulțescu iese la atac după erorile de arbitraj: „Îmi vine să urlu! Miroase a Paszkany și Mureșan!”

CFR Cluj - Dinamo: doi jucători eliminați din tabăra „câinilor”

  • Anton a văzut primul „galben” în minutul 9, pentru proteste. Apoi, în minutul 31, acesta a fost încă o dată avertizat pentru o intrare la limită asupra lui Bordeianu, la centrul terenului. Fără a juca mingea, mijlocașul lui Dinamo l-a lovit cu genunchiul pe adversar la nivelul tendonului. Interesant este că arbitrul Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue la intervenția lui Paul Anton, sancționându-l ulterior, la prima oprire. Conform regulamentului, jocul trebuia întrerupt, întrucât este vorba despre o eliminare.

Verdictul lui Ion Crăciunescu: DECIZIE GREȘITĂ! „Dacă acesta este un fault de al doilea galben, atunci ori noi vedem altceva, ori ei văd în altă dimensiune pe teren. Pentru ce să-i dai? E un fault de joc! Nu e o intrare periculoasă. Al doilea galben trebuie să îndeplinească toate criteriile. Lucrurile trebuie să fie clare!”

  • Apoi, Florin Bejan, și el avertizat din minutul 15 pentru un fault dur, din spate, la Debeljuh, a fost trimis la cabine după al doilea „galben”, încasat pentru un henț ('37). Stoperul dinamovist a oprit cu brațul un atac al CFR-ului, purtat în flancul stâng de Adi Păun.

Verdictul lui Ion Crăciunescu: DECIZIE GREȘITĂ! „Bejan ridică piciorul să joace balonul. La jumătate de metru distanță de el, adversarul lovește mingea, el s-a dus cu capul să lovească inițial. E și mai grav aici! După ce că ai eliminat un jucător, făcând o mare greșeală, vii și cu a doua gafă, îi mai dai aceleiași echipe încă un jucător afară! Nu se poate!”

PCH, derapaj la adresa lui Marcel Bîrsan

PCH a criticat maniera de arbitraj a centralului Marcel Bîrsan și a avut un derapaj, jignindu-l pe arbitru, considerând că acesta a dezavantajat intenționat echipa.

„A început jaful! Este incredibil ce se întâmplă! Bîrsan, că ești Bârsană știam. Că ne-ai mai furat, n-am uitat. Că nu te pricepi, știe toată lumea. Ne surprinde doar felul în care pui japca în aplicare. Prea pe față. 

Spune-ne, bă țărănoiule, că trebuie să pierdem, măcar să nu ne mai obosim! Îți cereai scuze de la Deac după ce i-ai dat galben. Ție chiar nu ți-e rușine să murdărești fotbalul în halul ăsta?!!Ne mirăm că ne bate Armenia, când fotbalul din România este făcut praf de niște arbitri care dau galben în funcție de cât de tare țipă jucătorii de la CFR sau FCSB”, e o parte din mesajul publicat de suporterii acționari de la Dinamo.

Nu înțeleg de ce se discută așa mult, brigada de arbitri a avut un meci greu. Dacă vorbim așa, hai să țipăm și noi. Am avut două penalty-uri! - Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

„Mă încearcă un sentiment de indignare. Poate trebuie să mă duc să urlu să mă liniștesc. Miroase a iz de Paszkany și Mureșan. E inimaginabil ce s-a întâmplat! Ce poate să facă un om îmbrăcat în negru! Arbitrii ăștia nu sunt oameni. Injuste eliminările, sigur! - Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

Citește și alte știri despre meciul CFR Cluj - Dinamo 1-0:

PCH, mesaje dure după meciul cu CFR! Fanii, derapaj violent la adresa centralului: „A început jaful! Știam că ești bârsană”

VIDEO EXCLUSIV Conducerea lui CFR Cluj, nemulțumită de joc: „Să spună ei ce s-a întâmplat, eu nu înțeleg”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
bodystyle74
bodystyle74  •  07 Aprilie 2021, 22:06

Este naiv cine crede ca *** ratacita cu numele *** a favorizar cfr. Este doar un arbitru slab spre mediocru care atunci cand ciupeste se vede si de pe luna. El a avut o singura tema : cartonase galbene pt ambele echipe care se lasau cu suspendari la urmatoarele meciuri cu craiova si clinceni.Numai ca s-a grabit cu ele si a ajuns sa dea rosii. Cfr nu avea nevoie de arbitru intr-un meci cu dinamo asa ca nu au apasat butonul numai ca nu s-au asteptat nici ei la asa replica. Cine l-a activat pe barsan a tintit de fapt etapa urmatoare unde ambele echipe au destui suspendati.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

422663335592396
Angela Ionescu  •  07 Aprilie 2021, 10:44

Se vede clar că cele mai îndreptățite la titlu anul ăsta sânt Steaua si Craiova, dar mașinăria blaturilor s-a pus in funcțiune și cfr- ul va mai lua un titlu " dea moaca", cum a luat și in trecut.

5293800237360297
Balascau Gelu  •  06 Aprilie 2021, 16:45

Pe CFR când nu o ajută jocul o ajută arbitrii! Nu e nici o noutate se întâplă de mai multi ani .... e reteta Muresan!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează