FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Cicâldău se sfătuiește cu Hagi și apoi îl expediază în play-out!

Alexandru Cicâldău, „regizorul” Craiovei, a mărturisit că ține și acum legătura cu Gică Hagi, care l-a crescut la Viitorul. Dar pe teren nu-l iartă când i se ivește ocazia.
Alexandru Cicâldău, „regizorul” Craiovei, a mărturisit că ține și acum legătura cu Gică Hagi, care l-a crescut la Viitorul. Dar pe teren nu-l iartă când i se ivește ocazia.

Articol de - Publicat luni, 06 aprilie 2020 13:03

Alexandru Cicâldău, „regizorul” Craiovei, a mărturisit că ține și acum legătura cu Gică Hagi, care l-a crescut la Viitorul. Dar pe teren nu-l iartă când i se ivește ocazia.

Alexandru Cicâldău nu uită de unde a plecat și nici cui trebuie să-i mulțumească pentru că acum e un fotbalist de top. Dar, ca un adevărat profesionist, nici nu-și "iartă" idolul când are ocazia. 

Într-o discuție cu fanii pe pagina de Facebook a Craiovei, internaționalul român a dezvăluit că ține și astăzi legătura cu Gică Hagi. "Am o părere foarte bună despre el, cum cred că majoritatea o au. Pe mine m-a și crescut ca fotbalist. Ceea ce sunt astăzi i se datorează și lui. Este un om care înseamnă foarte mult pentru mine. Am mai vorbit cu Gică Hagi și când mai am nevoie de vreun sfat îl contactez", a spus mijlocașul oltenilor. 

Cicâldău nu ezită să pună în practică sfaturile profesionale pe care i le dă fostul antrenor și le pune în aplicare inclusiv împotriva Viitorului. Dacă în primul sezonul de la transferul la CS Universitatea, 2018-2019, i-a ieșit doar de un assist în 4 dueluri (o victorie, 3 eșecuri), în 2019-2020 stă deja mai bine. 

La 3-1 cu constănțenii, în turul sezonului regulat, a fost MVP-ul partidei. Evoluție de excepție pe care a încoronat-o cu un gol, primul al partidei, și o pasă decisivă la al doilea, înscris de Koljici. Craiova a câștigat și returul de la Ovidiu, scor 2-1, însă Cicâldău a absentat, fiind suspendat. 

Hagi nu va avea posibilitatea revanșei decât în stagiunea viitoare. Și datorită reușitelor fostului său elev, Bănia e în play-off, iar Viitorul a ajuns în play-out!

1 milion de euroi-a plătit Craiova lui Hagi pentru a-l lua pe Cicâldău de la Viitorul, în vara lui 2018

10 goluria înscris Cicâldău pentru U Craiova în acest sezon. E cotat la 5 milioane de euro pe transfermarkt.de

„Când va fi să plec de la Craiova sper să mă transfer la o echipă mare din Europa. Mi-ar plăcea în Spania sau Italia. Jucătorul meu preferat este Andres Iniesta, pentru că am un stil de joc asemănător cu al lui. Îmi place mult Barcelona"

„Nu mi-am propus să fiu golgheterul campionatului. În primul rând vreau să-mi ajut echipa, după, dacă mai și înscriu, e foarte bine. Aș vrea să ridic trofeul suprem. Bineînțeles că avem șanse la campionat. E greu, dar nu imposibil" 
Alexandru Cicâldău, mijlocaș U Craiova

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre Craiova:

Puneți-vă centurile de siguranță! Liga 1 se pregătește de turbulențe majore, toate cluburile au tăiat deja sau pregătesc tăieri salariale

Craiova și Poli Iași se hârjonesc, în plină pandemie de coronavirus » Miza? 50.000 de euro!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează