FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Alexandru Crețu, deturnat din drumul spre Sepsi » Semnează cu altă formație din Liga 1

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 23:37 / Actualizat luni, 30 august 2021 23:53

Alexandru Crețu (29 de ani) a fost deturnat din drumul spre Sepsi Sf. Gheorghe și va semna cu CS Universitatea Craiova. 

Alexandru Crețu a devenit sâmbătă jucător liber de contract, după doar 7 partide în tricoul celor de la FCSB. Mijlocașul central, reprofilat fundaș de Gigi Becali, își dăduse acceptul să meargă la Sepsi Sf. Gheorghe, dar situația s-a schimbat radical în ultimele ore. 

Alexandru Crețu merge la CS Universitatea Craiova

Alexandru Crețu va semna cu CS Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf a insistat pentru transferul închizătorului și a reușit să îl întoarcă din drum, informează digisport.ro. De vină pentru ruptura dintre Crețu și Sepsi a fost reacția greoaie a conducătorilor covăsneni.

O să vină, sper eu, 2-3 jucători care să ne ajute să ne întărim pe posturile pe care avem nevoie. Ne gândim doar la veniri, Mirko Pigliacelli are contract și va rămâne. Nu ne gândim la alt portar
- Laurențiu Reghecampf, după Rapid - CSU Craiova 1-2

Alexandru Crețu, despre aventura la FCSB

„Nu regret decizia de a merge la FCSB. Le mulțumesc celor din conducerea clubului și suporterilor FCSB. Am venit cu foarte mare entuziasm și cu inima deschisă acolo și nu îmi pare rău. 

Nu regret decizia luată. Consider că nu a fost o conjunctură favorabilă pentru mine. Rezilierea mea nu s-a datorat evoluțiilor mele sportive. A fost o experiență din care am învățat foarte multe. 

Și dacă jucam la mijloc aș fi avut un randament la fel de bun, ca și pe postul de fundaș central. O greșeală într-un meci nu te poate elimina din echipă”, a fost prima reacție a lui Alexandru Crețu după plecarea de la FCSB, potrivit Prosport.

50.000 de euroa fost despăgubirea primită de Alexandru Crețu, după ce a fost dat afară de la FCSB

VIDEO Edi Iordănescu își critică jucătorii, după rușinea care a dus-o pe FCSB la 12 puncte de CFR Cluj: „Scuze! Cu talentul nu luăm titlul”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

S-a făcut! CFR Cluj, acord cu Dan Petrescu » Pe câți ani se întinde contractul

EXCLUSIV Încă o lovitură pentru Dinamo » Puljic depune memoriu la FIFA și vrea să obțină o sumă importantă: „Am fost păcălit!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
relu1250
relu1250  •  31 August 2021, 14:17
Postat de sorinvision pe 31 August 2021, 10:57

O alegere inspirata a lui Reghe. Acum putem juca in deplasare cu 2 inchizatori. Sunt 3 oameni pe acest post, toti cu experienta: Fedele, Cretu, Mateiu. Important este sa luam gol, dar pentru asta ne mai trebuie si un portar. Mirko Pigliacelli este fantastic la lovituri de la 11 m, vede bine jocul, are joc de picior, dar incaseaza niste goluri chiar si de la 30 m, ceva de poveste.

Important e sa dam gol,nu sa luam !!!! In cazul acesta cred ca, Balasa si Fedel vor parasi Craiova.

sorinvision
sorinvision  •  31 August 2021, 10:57

O alegere inspirata a lui Reghe. Acum putem juca in deplasare cu 2 inchizatori. Sunt 3 oameni pe acest post, toti cu experienta: Fedele, Cretu, Mateiu. Important este sa luam gol, dar pentru asta ne mai trebuie si un portar. Mirko Pigliacelli este fantastic la lovituri de la 11 m, vede bine jocul, are joc de picior, dar incaseaza niste goluri chiar si de la 30 m, ceva de poveste.

dora
dora  •  31 August 2021, 09:18
Postat de George Adrian Popescu pe 31 August 2021, 07:03

Foarte bun Cretu dar tot ne mai trebuie un mijlocas de creatie care sa filtreze totul in fata portii adverse. Si un jucator de banda incisiv.

Pe ăștia 2 îi aveți în lot. Gustavo este cel cu creația iar Ivan - care își va reveni în curând - este jucătorul de bandă incisiv.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close