FOTBAL  »  Superliga  »  ACORD

Alexandru Crețu se poate răzbuna pe Becali! S-a înțeles cu o rivală din Liga 1: „Semnează un contract pe doi ani”

Alexandru Crețu (29 de ani) și-a găsit echipa la scurt timp de la la despărțirea oficială de FCSB. Impresarul Florin Vulturar susține că s-a înțeles cu Sepsi Sf. Gheorghe.
Alexandru Crețu (29 de ani) și-a găsit echipa la scurt timp de la la despărțirea oficială de FCSB. Impresarul Florin Vulturar susține că s-a înțeles cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2021 14:07 / Actualizat duminica, 29 august 2021 14:27

Alexandru Crețu (29 de ani) și-a găsit echipa la scurt timp de la despărțirea oficială de FCSB. Impresarul Florin Vulturar susține că s-a înțeles cu Sepsi Sf. Gheorghe. 

Alexandru Crețu a devenit sâmbătă jucător liber de contract, după doar 7 partide în tricoul bucureștenilor. Închizătorul reprofilat fundaș central a intrat în dizgrația lui Gigi Becali, dar acum se poate răzbuna. Urmează să semneze un contract valabil două sezoane cu Sepsi Sf. Gheorghe, dezvăluie impresarul Florin Vulturar. 

Alexandru Crețu merge la Sepsi

„Alexandru va merge la Sepsi. Va semna un contract pe doi ani. În rest, nu pot divulga elemente financiare din contract”, a spus impresarul Florin Vulturar, conform digisport

Cornel Șfaițer, manager general la Sepsi OSK, recunoștea interesul pentru Alexandru Crețu încă de săptămâna trecută, într-un interviu acordat Gazetei: „Nu vă ascund că putem transfera sau împrumuta jucători de la echipele din campionatul nostru. Toate echipele își doresc întăriri. Orice antrenor dorește o bancă puternică, jucători valoroși”.

Crețu și Vucur, OUT de la FCSB. Decizia îl costă pe Becali 110.000 de euro

Gazeta Sporturilor a aflat că Alexandru Crețu, fotbalistul adus cu surle și trâmbițe din Slovenia, și-a rezilitat deja contractul cu FCSB. Va primi, conform clauzei, despăgubiri în valoare de 50.000 de euro.

Asta nu este tot! Daunele suportate de Becali vor fi și mai mari, fiindcă următorul care își va rezilia contractul e austriacul Stipe Vucur. Acesta are o clauză de 60.000 de euro, iar despărțirea e iminentă. Așadar, finanțatorul celor de la FCSB va plăti, pentru a scăpa de cei doi, nu mai puțin de 110.000 de euro.

Pe noi ne-a bătut Crețu. O să-i spun să-și caute echipă, îi dau și 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai și autogol. Mai e timp de transferat. Du-te și la revedere. L-am luat liber, îi dau bani și-l las și liber. Și pe Crețu și pe Cristea îi las liberi, gata!
- Gigi Becali, după Rapid - FCSB 1-0

VIDEO Edward Iordănescu, conferință de presă înaintea partidei cu CFR: „Sper să mi se respecte promisiunile până în vara viitoare”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Prima măsură luată de Varga după cutremurul de la CFR » Cine vine preşedinte

Gigi Becali, informații de ultimă oră despre transferul lui Deian Sorescu: „Știm ce avem de făcut. Oferim prețul corect!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  30 August 2021, 12:32

Amandoi au valoare peste FCSB-ul care a fost umilit si maturat de pe teren de CFR !!

gazistu
gazistu  •  29 August 2021, 23:45

sslabi amandoi si Vucur si Cretu..bine ca o scapat de 2 slabi cu salarii bune; vinicius, Cristea, Harut si Miron ajung la ce poate FCSb in Liga1.

100002473541087
Danut Ognean  •  29 August 2021, 18:11

fortza cfr!cfr victorie

Vezi toate comentariile (14)
Comentează