FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Prima măsură luată de Varga după cutremurul de la CFR » Cine vine preşedinte

Marius Bilașco (40 de ani) este favorit să preia postul de președinte al campioanei CFR Cluj.
Marius Bilașco (40 de ani) este favorit să preia postul de președinte al campioanei CFR Cluj.

Articol de - Publicat duminica, 29 august 2021 12:19 / Actualizat duminica, 29 august 2021 12:32

Marius Bilașco (40 de ani) este favorit să preia postul de președinte al campioanei CFR Cluj. 

Negocierile dintre Dan Petrescu și CFR Cluj sunt în desfășurare chiar în aceste momente. Patronul Neluțu Varga mai are o decizie importantă de luat, cea în privința postului de președinte. 

Marius Bilașco, în cărți pentru postul de președinte la CFR Cluj

Pentru funcția de președinte, vacantă după despărțirea de Marian Copilu, a intrat în ecuație fostul colaborator al acestuia, Marius Bilașco. 

Știind că urma demiterea lui Șumudică și a lui Copilu, șeful departamentului de scouting al clubului feroviar își luase concediu cu câteva zile în urmă, astfel încât să nu poată fi bănuit de patronul Varga. 

Dan Petrescu încă insistă pentru instalarea lui Florin Prunea în funcția de președinte, dar surse din apropierea clubului susțin că ar putea fi de acord și cu numirea lui Marius Bilașco. 

Prima măsură luată de Varga după cutremurul de la CFR » Cine vine preşedinte
Marius Bilașco ar putea deveni președintele lui CFR Cluj

Bilașco a fost cel mai comunicativ om din angrenajul lui CFR Cluj în ultimele sezoane. A apărut de multe ori chiar în locul antrenorului, la interviurile de după meciuri.

Dan Petrescu, negocieri dure cu Neluțu Varga

Negocierile dintre Dan Petrescu și patronul de la CFR, Neluțu Varga, continuă și la această oră la Cluj, nereușind încă să ajungă la un numitor comun în privința contractului.

Din informațiile GSP, cele două părți au mai multe probleme. Nu se înțeleg la bani și la clauzele de reziliere, în condițiile în care tehnicianul a mai avut experiențe anterioare neplăcute cu Varga.

Petrescu l-a dorit președinte pe Florin Prunea, dar finanțatorul din Gruia nu este de acord. Surse din lumea fotbalului susțin că, de fapt, Vasile Dâncu, despre care se spune că este foarte implicat în conducerea din umbră a echipei ardelene, dar și președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu ar fi de acord cu revenirea lui Prunea în fotbal, la un club puternic.

VIDEO Cele mai importante informații înainte de CFR Cluj - FCSB

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB: 

EXCLUSIV Negocieri dure între Dan Petrescu și CFR » De ce nu a semnat „Bursucul” până acum

A plecat și omul-cheie adus de CFR Cluj de la FCSB! Becali îl așteaptă înapoi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  29 August 2021, 16:33
Postat de cr_fabiani pe 29 August 2021, 13:57

Sigur..toata lumea a auzit de Mihai..este unul din sirul de regi importati ai Romaniei..voi in sud n ati fost in stare sa "produceti" un monarh autentic,un,ein,agyin,one single rege propriu n ati avut..ati importat unul..patetic..

Fii amabil si spune-mi un roman ardelean get-beget (deci nu Iancu de Hunedoara care era pe jumatate ungur, iar cealalta jumatate posibil sa fi venit de la Sigismund de Luxemburg) care sa fi fost un conducator de nivelul lui Mircea cel Batran, Stefan cel Mare samd. Ma, UNUL SINGUR, hai, curaj.

legio.sud
legio.sud  •  29 August 2021, 16:10

Luisharcsa - parcea ești deranjant pt. ca scoți prostii din dovleac și le mai și expui . Ești jalnic și de ignorat pe viitor

legio.sud
legio.sud  •  29 August 2021, 16:05
Postat de luisharcsa pe 29 August 2021, 14:48

Bah, te-am bagat eu in seama? Nu. Asa ca, lasa-ma. Pe langa mine esti un ***. Ai primit lectii de la mai multi de aici, dar vad ca nu se prinde nimic de tine. ***

Ex. nu elucubrații . . . Da ?

Vezi toate comentariile (66)
Comentează
Close