FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alexandru David, aroganțe la adresa lui Becali: „Pentru el prețul jucătorului e de 60 de milioane de euro”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 12:55

Mircea Rednic nu se teme că l-ar putea pierde pe atacantul Mattia Montini, iar președintele Alexandru David e arogant la adresa FCSB-ului, care nu și-a manifestat însă până acum interesul pentru vârful „câinilor”. 

„A dat și el 6 goluri în 6 meciuri și deja vreți să ni-l furați? Montini e un jucător care s-a adaptat repede, se simte bine la noi, sunt sigur că va sta cel puțin un an la Dinamo. Nu vor fi probleme!”, a recunoscut Rednic. 

David i-a stabilit prețul! 

Alexandru David a anunțat că fotbalistul este de vânzare la FCSB doar pentru 60 de milioane de euro. 

"Domnul Gigi Becali a dorit mereu să ia jucători de la Dinamo şi nu i-a ieşit decât cu Gnohere, care era într-o situaţie specială. Să ne aducem aminte de Nemec, să ne aducem aminte de Nistor şi au mai fost exemple de jucători pe care Gigi Becali dorea să-i ia la FCSB şi nu a reuşit.

În ceea ce-l priveşte pe Montini, lucrurile sunt foarte clare. Avem contract semnat cu el pe doi ani. Dacă domnul Gigi Becali îşi doreşte un astfel de jucător de la Dinamo avem toată deschiderea să discutăm.

Câtă vreme dânsul înţeleg că vrea 40 de milioane pe Man, oferta în momentul de faţă cu care putem să-l vindem pe Montini este de 60, că a dat şase goluri, 60 de milioane de euro şi preţul va creşte pentru că Montini va continua să dea goluri. Dacă domnul Becali vrea 40 de milioane pe Man, noi de ce să nu vrem 60 de milioane pe Montini?

Dacă mai dă două goluri la Sepsi s-au făcut 80 de milioane. Să se grăbească!", a declarat ironic David, la ProX.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Eugen Neagoe se teme de jocuri de culise înaintea meciului direct: „Să ne dăm toți la o parte ca să intre Dinamo în play-off?!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (31)
952030968311337
Pavel Danut  •  08 Februarie 2019, 04:15

Cum pot scrie ăia de la sport Montini furat de becali şi dus la fcsb ?ar vrea frustratu de gigel să aibă aşa atacant ,cum joacă unu bine cum îl transferați la clona lui gigică credinciosu,aşa a învățat la Muntele Atos să bâtfească şi să fie deasupra tuturor?

emil1986
emil1986  •  07 Februarie 2019, 21:29
Postat de stoichkov10 pe 07 Februarie 2019, 17:50

Esti prost-de-bubui. Ce mare lucru a facut Marica, Parvulescu, Tamas pentru fcsb?

Capsomane, atat Parvulescu, cat si Tamas au castigat campionatul la Steaua si au jucat in grupe in Europa. Insa nu asta-i cel mai important. Ceeea ce nu intelegi tu este ca acei jucatori au ales Steaua, implicit banii pe care Gigione i-a oferit, in detrimentul echipei care de 13 ani se identifica cu neputinta, mimamo. Pricepusi acum? Asadar Gigi face 3,14-3,14 pe voi cand doreste el. :)))

vasy86le
vasy86le  •  07 Februarie 2019, 19:03
Postat de stoichkov10 pe 07 Februarie 2019, 17:50

Esti prost-de-bubui. Ce mare lucru a facut Marica, Parvulescu, Tamas pentru fcsb?

El nu stie ca Dinamo a castigat meciul cu fcsb din cauza ca juca tamas la ei, din cate imi amintesc, in fiecare meci cu fcsb in care a jucat tamas, Dinamo nu a pierdut.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează