FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alexandru David i-a decis soarta lui Mircea Rednic: "Spun în premieră. Asta se va întâmpla cu el!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 10:22

Alexandru David, președintele lui Dinamo, spune că nu s-a pus problema ca Mircea Rednic să-și dea demisia. Oficialul "câinilor" a confirmat însă subiectul de azi Gazetei, recunoscând că a existat o discuție amănunțită cu Mircea Rednic despre viitorul echipei. 

"Va confirma domnul Rednic că nu pleacă, nu a existat o astfel de discuție. Există o preocupare să salvăm ce se mai poate salva. E real că noi, cei de la birouri, vom face tot ce ne stă în putință pentru a-l ajuta pe Domnul Rednic. În măsura în care clubul va putea, îl vom ajuta. Atunci când antrenorul echipei are o dorință, noi vom face tot ce putem pentru ca acea dorință să se realizeze. 

Ca să vină alți jucători, trebuie să plece alții. Am avut o discuție lungă marți, suntem optimiști în ceea ce privește șansele de îndeplinire a obiectivului. Cred că domnul Rednic s-a referit la o evaluare a lotului. Veți vedea că va avea parte de susținerea noastră. Toată lumea se așteaptă ca el să aibă bagheta magică. O să vedeți că o s-o aibă. Vă spun în premieră. Rednic va duce echipa în play-off. Dacă nu va reuși asta, tot va rămâne la Dinamo! E mai tare decât Papa Pius ", a spus Alexandru David, la TV Digi Sport. 

Vezi și: EXCLUSIV Lovitură de teatru în "Ștefan cel Mare"! Circ fără precedent: de ce Mircea Rednic amenință că își dă demisia!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  25 Octombrie 2018, 20:01

Declaratii de 2 lei!Eu ma intreb de ce trebuie la Dinamo BIROURI! Sunt acolo unii care mananca banii degeaba,de cele mai multe ori mai si incurca treburile ca mai au si interese! Eu atata as vedea:patron si antrenor.Primul sa dea banii si sa ceara rezultate,iar al doilea sa-si caute jucatori cu care sa aiba rezultate!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  25 Octombrie 2018, 16:06

Ca Dinamo sa joace in play-off ar trebui ca toate celelalte echipe sa isi inghete campionatul si sa nu se mai prezinte pe teren. Sunt pe loc retrogradabil si acolo vor ramane.

10154099813529868
Cami Nebi  •  25 Octombrie 2018, 13:11

Voi astia din birouri in frunte cu patronul ati dus echipa unde este acum.Voi ati vandut jucatorii,voi ati numit niste antrenori tineri si neexperimentati si cand ati vazut ce a ramas,ati apelat la antrenorul-impresar Rednic.Atat pentru calitatile lui de antrenor cat si pentru relatiile pe care le are in lumea fotbalului si prin care ar putea aduce niste jucatori mai de Doamne-ajuta fata de cei pe care ii aveti acum.Nu mai dati vina pe Danciulescu,Bratu,Niculescu,lotul s-a facut in birouri!D.Nebi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează