FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Lovitură de teatru în "Ștefan cel Mare"! Circ fără precedent: de ce Mircea Rednic amenință că își dă demisia! » Reacția conducerii

Rednic câștigă la Dinamo 10.000 de euro pe lună, cu 2.500 E mai mult decât în sezonul 2015/2016 // FOTO: Raed Krishan
Rednic câștigă la Dinamo 10.000 de euro pe lună, cu 2.500 E mai mult decât în sezonul 2015/2016 // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 25 octombrie 2018 08:00

Mircea Rednic s-a întâlnit cu conducerea și a cerut acum doi stoperi, amenințând că își dă demisia dacă aceștia nu sunt aduși. 

Circ total la Dinamo! Claudiu Niculescu a fost dat afară după 3 meciuri, iar acum înlocuitorul său, Mircea Rednic, este la un pas să părăsească și el "haita" după un singur joc.

Conform surselor GSP.ro, apărarea dezastruoasă a "câinilor" din egalul cu Călărași, 1-1, l-a uimit pe antrenorul de 56 de ani, care a convocat de urgență managementul roșu-alb. "Puriul" a cerut în ședință să îi fie aduși urgent doi fundași centrali. Altfel, își dă demisia!

Șefii ar prefera să aștepte până în iarnă pentru că jucătorii rămași liberi de contract de pe piață nu sunt pregătiți fizic sau nu au calitate. Tehnicianul a transmis însă că își asumă responsabilitatea pentru orice fotbalist aduce. Mircea vrea neapărat să se califice în play-off și consideră că mercato-ul de iarnă ar fi mult prea târziu în vederea accederii în primele 6 locuri.

Suferă toată defensiva

Temerile lui Rednic în ceea ce privește fundașii centrali ai echipei sunt complet justificate. Dinamo îi pe acel post pe Teddy Mezague, Mihai Popescu, Georgios Katsikas, Ricardo Grigore și Denis Ciobotariu. Până acum, niciun antrenor nu a reușit să sudeze un cuplu solid, toți stoperii având la activ gafe monumentale pe durata turului. 

Pițurcă A PROPUS SĂ PLECE TOȚI!

Într-o intervenție recentă, Victor Pițurcă, fostul selecționer al echipei naționale, a criticat în termeni duri întrega linie defensivă a "câinilor". "Lui Dinamo i-ar trebui patru fundași centrali. Așa va fi în regulă. Toată linia de fund trebuie schimbată, e nevoie de fundași care să dea siguranță și încredere", spunea Pițurcă, pe 16 octombrie. 

2 ani
e durata contractului pe care îl are Rednic cu Dinamo

"Suntem în discuții cu un portar, doi fundași, un mijlocaș central și doi atacanți. Nu mai putem să ne jucăm! Nu e ușor să aducem jucători buni liberi, dar trebuie să facem asta, riscăm să nu ne îndeplinim obiectivele!"
Mircea Rednic, după 1-1 cu Dunărea

Vezi și: SIMULARE GSP » Ce șanse are Dinamo să prindă play-off-ul? Exemplele ultimelor 3 sezoane le dau palpitații "câinilor"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (38)
289936404944028
Mirel Bodnarciuc  •  26 Octombrie 2018, 00:33

Nu va luati de panamez... ca sa ascundeti slabiciunile echipei... portarelul e baiat de baiat, joaca la nationala...

289936404944028
Mirel Bodnarciuc  •  26 Octombrie 2018, 00:31

Pai sa negociati cu becali poate va cumpara echipa si o transforma in pepiniera pt ecipa mare ! HEY...becali esti pe fir... dar tu netoiu ?

titiduru22
titiduru22  •  25 Octombrie 2018, 18:35
Postat de fcsbnuesteaua pe 25 Octombrie 2018, 10:05

Valahule mai ai kolici in ghiveci ???

Are la creier .

Vezi toate comentariile (38)
Comentează