FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alexandru David, prima reacție despre plecarea de la Dinamo: „Am primit niște oferte! Am vorbit și cu domnul Negoiță”

Alexandru David
Alexandru David

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 18:15

Alexandru David a vorbit în premieră despre plecarea de la Dinamo, acolo unde ocupă funcția de președinte al Consiliului de Administrație (Detalii AICI), informație anunțată în exclusivitate de GSP.

„Nu este nimic hotărât. S-au întâmplat anumite lucruri la nivel personal, am primit niște oferte din altă parte. Am și vorbit cu domnul Negoiță și l-am întrebat dacă ar fi o problemă mare în eventualitatea în care aș pleca. A rămas să discutăm, să analizăm. Oricum nu este ceva ce se va întâmpla acum sau în 2-3 săptămâni. Este o idee. Mai avem lucruri de discutat. Nu este nimic spectaculos.

A rămas să mai vorbesc cu domnul Negoiță, să mai analizăm, să mă mai gândesc și eu. De ce să fie distrus domnul Negoiță? Nimeni nu este de neînlocuit, mai ales eu, care am spus că fotbalul este un domeniu în care nu mă simt bine.

Dacă voi pleca, lucrurile vor fi simple. Există în club oameni competenți, care pot prelua din mers funcția de președinte al Consililului de Administrație. Domnul Bălănescu ar putea fi o soluție, este unul dintre cei mai bine pregătiți oameni pe care i-am cunoscut în fotbal. Domnul Rednic este manager general și antrenor. Dacă voi decide să plec, voi face un anunț oficial”, a declarat Alexandru David, la TV Digi Sport.

Citește și:

Rednic refuză să-i ia locul lui David: „Nu voi fi și președinte” + Are un regret: „Îmi rămâne aici, undeva, în gât”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
caminero
caminero  •  08 Martie 2019, 08:41
Postat de Dragos Bargaoanu pe 07 Martie 2019, 20:56

Du-teeeee! Nici noi, suporterii, nu ne simțim bine cu tine, ca preşedinte! Mai ales după derapajele pe care le-ai avut după meciul cu Sepsi!

"Derapajele" alea au fost singurul lucru bun făcut de David. ASTAo zic suporterii, nu securiștii cum ești tu.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  07 Martie 2019, 20:56

Du-teeeee! Nici noi, suporterii, nu ne simțim bine cu tine, ca preşedinte! Mai ales după derapajele pe care le-ai avut după meciul cu Sepsi!

dobrin_printul_din_trivale
dobrin_printul_din_trivale  •  07 Martie 2019, 20:50

Bun. Asta înseamnă că au început să meargă lucrurile la Dinamo !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează