FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Și-a anunțat plecarea de la clubul din play-out: „Cu părere de rău, îmi iau rămas bun de la voi”

Alexandru Greab și-a anunțat plecarea de la CS Mioveni / Sursă foto: GSP
Alexandru Greab și-a anunțat plecarea de la CS Mioveni / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 19:11 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 19:33

Retrogradată matematic în Liga 2, CS Mioveni se dezintegrează pe zi ce trece. Goalkeeper-ul Alexandru Greab (30 de ani) și-a anunțat plecarea de la argeșeni, care abordează ultimele etape din play-out cu Valentin Sima între buturi, un portar fără experiență la nivelul primei divizii. 

Greab a început sezonul în poarta lui FC Argeș, dar s-a despărțit de piteșteni în iarnă, fiind ulterior transferat de Nicolae Dică la rivala din județ. Portarul și-a luat rămas bun de la cele două echipe, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Facebook.

Alexandru Greab și-a anunțat plecarea de la CS Mioveni: „Cu părere de rău, îmi iau rămas bun de la voi”

„Trei ani, atât a durat aventura mea în județul Argeș. Trei ani în care am realizat lucruri extraordinare, am câștigat, am pierdut, am sperat, am suferit, dar mereu am luptat, atât pentru FC Argeș, cât și pentru CS Mioveni. Ani în care am făcut imposibilul atunci când nimeni nu ne dădea nicio șansă, am salvat echipa de la retrogradare și ne-am calificat în play-off  ani în care am demonstrat că de multe ori un grup unit este cheia succesului. 

Îmi pare rău că nu am reușit sa realizăm același lucru și la CS Mioveni. Cu părere de rău, îmi iau rămas bun de la voi, de la județul care a avut încredere în mine, orașul în care mi-am crescut băiatul, de la colegii alături de care m-am simțit extraordinar, de la staff-urile tehnice de la care am avut doar de învățat. 

Vreau, pe această cale, să le mulțumesc tuturor oamenilor care m-au apreciat și susținut. Rămas bun, Arges!”, a scris Greab pe Facebook. 

Pe durata actualului sezon, Greab a bifat opt partide în poarta lui FC Argeș și 13 la CS Mioveni. La Pitești a pierdut lupta pentru postul de titular cu Cătălin Straton, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu a mai continuat în Trivale. Pe lângă Argeș și Mioveni, acesta a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Gloria Bisrița, Gaz Metan și Concordia Chiajna.

VIDEO Cea mai mare gafă văzută în play-out: greșeala copilărească a portarului i-a costat scump + explicația oferită la final

Citește și alte știri din Liga 1: 

A venit replica lui Rednic, după ce viitoarea adversară a cerut control anti-doping: „Vor să ne destabilizeze, creează o imagine falsă”

VIDEO Dan Petrescu surprinde înaintea derby-ului cu Craiova: „Nu e o tragedie dacă CFR Cluj nu câștigă titlul sau nu joacă în Europa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close