FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Alexandru Ioniță dezvăluie cum a ajuns cu perfuzia în venă și cine a făcut pozele: „El ne-a rugat să mergem, pentru reclamă! Am vrut să ajut”

Alexandru Ioniță II, Astra +7   FOTO
Alexandru Ioniță II, Astra

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 09:24 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 10:53

Alexandru Ioniță II (26 de ani), unul dintre cei trei fotbaliști ai Astrei suspendați de ANAD după ce au urmat un tratament interzis de WADA, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live.

Prezent în această dimineață în studioul GSP Live, Alexandru Ioniță II a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns să efectuez respectiva terapie. Totul s-ar fi întâmplat după o rugăminte a lui Kehinde Fatai în vestiarul giurgiuvenilor.

Alexandru Ioniță II: „Am vrut doar să ajut, nu mă gândeam că este interzis”

„Fatai a venit în vestiar și a spus că soția lui s-a angajat la o clinică din București. Și că ne roagă să mergem să facem vitamine, pentru reclamă, pentru imunitate. Asta se întâmpla pe 15 sau 16 septembrie. A întrebat cine vrea să meargă, să îl ajute, să facă vitamine. Nimeni din vestiar nu a spus că nu e voie în venă sau mai mult de 100 ml. Nici când au venit cei de la ANAD să ne interogheze nu am știut ce am făcut greșit! Nu realizam, nu am fost vreodată instruit că nu am voie. 

Am vorbit în vestiar, am spus că «hai că te ajut». Și Taka (n.r. - Takayuki Seto) a fost de acord. Am mers la clinică noi 3, doar noi am putut merge la ora la care a spus Fatai că se poate. Era și soția lui Fatai acolo, cred că era asistentă. Nu am cerut prea multe detalii, am vrut doar să ajut, nu mă gândeam că este interzis. 

Mi-aș fi dorit să îmi spună oricine că nu am voie, nu aș fi făcut niciodată așa ceva. Sau nu aș fi permis să fie postate imaginile pe Instagram. Ei au intrat într-o cameră separată, de lângă, unde erau două paturi. Eu am intrat în una unde era doar un pat. Mi s-a spus că este vitamina B, C și Magneziu. Am plătit 250 RON, cu 50% reducere.

Au fost două flacoane și o seringă de Magneziu făcute după. Nu am știut cantitatea. Seringa de Magneziu a fost în cantitate mai mică și direct introdusă în branulă. Dânsele au venit și ne-au făcut poze. Ne-au întrebat înainte, nu am văzut o problemă”, a explicat fotbalistul. 

Îmi pare rău pentru Fatai și Takayuki, le-am zis că riscăm să primim 4 ani de suspendare pentru că au destule probe. Nu putem să ne luptăm cu WADA și FIFA, sunt instituții foarte puternice. Am preferat să vin să recunosc încă o dată, după ce recunoscusei în fața celor de la ANAD decât să risc să primesc 4 ani - Alexandru Ioniță II

Clinica la care cei trei fotbaliști au urmat terapia este una cu nume important în România: Cronos Med, deținută de doctorul Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu! 

+3 FOTO

La următorul termen, pe 4 februarie, e posibil să fie suspendați cei trei, dar decizia poate fi atacată la Comisia de Apel a ANAD. Fatai și Takyuki Seto ar putea fi suspendați până la 4 ani, în timp ce suspendarea lui Ioniță ar putea fi mult mai scurtă după ce acesta a mărturisit ce s-a întâmplat, de 1 an.

Citește mai multe știri despre acest subiect:

LPF, despre scandalul de dopaj de la Astra și posibila excludere din Liga 1: „Asta am înțeles de la avocați”

Astra se apără cu o minciună! Poziția clubului e contrazisă de realitate + când se poate da verdictul în scandalul de dopaj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
persanu
persanu  •  02 Februarie 2021, 14:26
Postat de balderis pe 02 Februarie 2021, 13:58

Ceaușelule , cînd toată lumea îți spune că e vorba de magneziu și calciu , sigur că o faci la vedere ! Nu mai vorbi de IQ , că tu nu știi ce-i ăla !!!

*** ***. Prea lua FCSB si STEAUA la misto iete ca sa face camionagiu acu :))) =)))) Sau aghiotant la fcsb :)))))))))))))))))))))))) Tu esti ca Ionita *** ... da-te ma inteligent prin biblioteci , pe la saloane cu oameni mai de prima mana :))) Va dati inteligenti si voi cu neicanimeni in drum si dupaia va pupati , moama ce i-am ziso lu ala :))) *** Auzi ma , sa nu vorbesc eu de IQ ca nu stiu ce este ala , dar tu stii sigur :))) Ai cautat pe Google ??? :))))))) Mare fotbalist Jonita asta ma , si la CFR si la *** si la Astra , a rupt bancile de rezerva ... a fost plecat si pe afara , isi aduc aminte aia cu drag de el , mai mult o sa-l cunoasca oamenii ce lucreaza in benzinarii de azi inainte decat fanii echipelor pe unde a jucat :)))) Saracu , el si Patric Petre , talente mari dar nu ii vede nimeni , decat inteligentii astia asimptomatici ca tine asa :)))) Ai coborat din biblioteca sa-mi scrii replay la mesajul meu sau de la vreo opera de teatru ??? Dupa cum scrii pari filozof ... :)))))))))))))))))))))))))))) nu ca nu ai scrie corect ca nu ma intereseaza lucru asta ca nici eu nu scriu corect , dar ai ceva din Eminescu , Sida poate :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

912340649572078
Mihai Marius  •  02 Februarie 2021, 14:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  02 Februarie 2021, 14:09

Sa radem de declaratii sau de cei care le cred? "Haideti mei sa ne bagam ceva in vena". Si, ca de obicei, "***" e de vina.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează