FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îi lasă lui Rotaru un fotbalist de play-off: „Nu-l mai iau, am transferat deja pe altcineva”

Gigi Becali susține că a renunțat la Alexandru Ișfan, fotbalistul de la FC Argeș pe care vrea să i-l lase Universității Craiova
Gigi Becali susține că a renunțat la Alexandru Ișfan, fotbalistul de la FC Argeș pe care vrea să i-l lase Universității Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 19:18 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 20:19

Gigi Becali susține că a renunțat la Alexandru Ișfan, fotbalistul de la FC Argeș pe care vrea să i-l lase Universității Craiova. Atacantul de 22 de ani ar dori oricum să meargă în Bănie, iar FCSB e foarte aproape să-l transfere pentru același post pe David Miculescu.

FCSB și Universitatea Craiova au început slab sezonul, ele au trei puncte împreună, și încearcă să-și dreagă loturile și să-și mulţumească suporterii cu transferuri. O țintă pe care au avut-o ambele: Alexandru Ișfan, de la FC Argeș. 

După ce s-a hotărât să achite 1,7 milioane de euro în schimbul lui Miculescu de la UTA, Becali afirmă că a renunțat la pista Ișfan.

De ce a grăbit „negociatorul” Becali transferul lui David Miculescu » Ce internațional român a contribuit la mutare
FCSB
De ce a grăbit „negociatorul” Becali transferul lui David Miculescu » Ce internațional român a contribuit la mutare

Ișfan nu mai vine la FCSB. Gigi Becali: „Nu-l mai iau”

„În ceea ce-l priveşte pe Işfan, eu am o convenţie cu Rotaru. El aşa mi-a spus, să îi las lui pe Dawa şi Işfan. Acum măcar să îl ia pe Ișfan, nu mă mai bag.

Şi, în plus de asta, în dreapta îi mai am pe Cordea, Miculescu, nu-mi mai trebuie Işfan”, a declarat Becali pentru Antena Sport.

Ișfan vrea la CSU Craiova, dar transferul nu e simplu de realizat

Extremă în cele mai multe partide, Ișfan a fost utilizat ca vârf în partidele pe care piteștenii le-au disputat recent.

Craiova a vorbit prima pentru achiziționarea jucătorului în vârstă de 22 de ani, Marian Copilu a asistat la un meci al piteștenilor și a discutat după joc cu primarul Gentea, conducătorul clubului. Edilul a respins oferta, deși Ișfan își dorea să meargă la Craiova, nu la FCSB. 

El a discutat cu coechipierul Latovlevici, care i-a vorbit frumos despre Copilu, cu care a colaborat la CFR Cluj, și l-a sfătuit să meargă la Universitatea. 

Oltenii îl vor pe Ișfan, dar ei nu sunt dispuși să plătească foarte mulți bani. Piteștenii au nevoie să dea lovitura cu transferul acesta deoarece ei nu dețin toate drepturile asupra jucătorului.

45% spre Mioveni

CS Mioveni, de unde l-au adus pe Ișfan în urmă cu un an, deține 45 la sută dintr-un transfer viitor. Acesta e motivul pentru care primarul Gentea e greu de convins, el împarte la doi fiecare ofertă care vine pentru jucător și atunci suma i se pare prea mică. 

Becali îi lasă lui Rotaru un fotbalist de play-off: „Nu-l mai iau, am transferat deja pe altcineva”
600.000 de euro valorează Ișfan, conform transfermarkt.com. FC Argeș nu l-ar vinde pentru acest preț, fiindcă ar trebui să împartă banii cu CS Mioveni

Edilul ar fi convins cu o ofertă de un milion de euro, o sumă pe care nu a înaintat-o nici Craiova, nici FCSB. O jumătate ar merge la Mioveni, un club cu care piteștenii au discutat în perioada aceasta ca să cumpere procentele.

Vecinii din județ au refuzat și acum sunt și mai greu de convins, când au văzut că Ișfan a fost curtat intens de două dintre cele mai bogate cluburi din România.

41 de meciuria jucat Ișfan pentru FC Argeș și a marcat trei goluri. El a ajuns la Pitești în vara anului trecut și a devenit titular de bază pentru „vulturii violeți”. Anterior mai jucase doar pentru CS Mioveni și pentru Unirea Bascov, în ligile inferioare

60 de partideși 8 goluri a adunat Ișfan la CS Mioveni, clubul pentru care a debutat ca profesionist. El a mai petrecut o perioadă, ca junior, la școala de fotbal a lui Dani Coman, președintele de la Hermannstadt

Toate detaliile înaintea meciului FCSB - FCU Craiova

EXCLUSIV Decizie de ultimă oră în Bănie » Ce surpriză: CS Universitatea Craiova vine în casa FCSB-ului!

A comis-o Rotaru? » Pariul lui MM devine câștigător: cifre impresionante în FCSB - Saburtalo

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
vasileroaita
vasileroaita  •  31 Iulie 2022, 05:09

Frumos gestul lui Becali de a-l lăsa pe jucător să meargă la Craiova... după ce jucătorul a anunțat clar că nu vrea la FCSB!!

fairplayromania
fairplayromania  •  30 Iulie 2022, 22:46
Postat de Sharapov pe 30 Iulie 2022, 21:33

Anul trecut, dupa CEA MAI MARE UMILINTA DIN FOTBALUL ROMANESC, KARAHANDY - fecesebese 5-3, zile in sir, despre fecesebese se vorbea doar ici colo, un articol marunt strecurat in subsolul paginilor !!! Acum, dupa " MAGNIFICA " performanta de eliminare a CELEBREI SABURTALO SAULIAI, si dupa miile de articole OMAGIALE si ELOGIOASE, cum nici castigatoarele de CHAMPIONS LEAGUE nu au, site-urile de sport romanesti au zilnic sute de articole despre fecesebese, in timp ce restul echipelor din Romania, au cate unul maxim doua articole scrise despre ele !!!! De ce oare aceasta DISCRIMINARE TOTALA a restului fotbalului romanesc care nu are legatura cu CLANUL fecesebese ? ? ?

Omenia Maxima ! Fiecare angajat îşi laudă patronul... ce-ai vrea să facă, să laude pe Chindia ?

flosud97
flosud97  •  30 Iulie 2022, 22:42
Postat de legio.sud pe 30 Iulie 2022, 22:16

Bă aici este despre fotbal nu despre covrigeii de la mititelu , de ce te bagi in seama ?!?

Ce fotbal bahhh ligio ça voi acum puteti participa la si altele dar nu la fotbal ai sa vezi Maine seara va da rapid cu terenul in cap , pai voi nu mai aveti echipa o sa vezi umilinte ce ve-ti lua

Vezi toate comentariile (15)
Comentează