FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce a grăbit „negociatorul” Becali transferul lui David Miculescu » Ce internațional român a contribuit la mutare

David Miculescu / FOTO: Imago
David Miculescu / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 18:10 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 18:28

Gigi Becali, finanșatorul FCSB, a anunțat că plătește clauza de reziliere în valoare de 1,7 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu (21 de ani), extrema de la UTA.

Gigi Becali s-a răzgândit în decurs de câteva zile. După eșecul 0-1 cu Saburtalo, prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League, anunță că „lichidează echipa” și că nu va mai transfera niciun fotbalist. 

Gigi Becali l-a sunat pe Miculescu » Ce i-a cerut înainte de venirea la FCSB: „Mi-a spus că nu promite, vrea să vadă ce zice antrenorul”
FCSB
Gigi Becali l-a sunat pe Miculescu » Ce i-a cerut înainte de venirea la FCSB: „Mi-a spus că nu promite, vrea să vadă ce zice antrenorul”

Astăzi a bătut palma cu UTA și va scoate din buzunar 1,7 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu, unul dintre cei mai talentați tineri din Liga 1.

David Miculescu, transfer pentru milioanele din Conference League

Becali, recunoscut pentru abilitatea de la negocieri, a grăbit mutarea din mai multe motive. Finanțatorul vicecampioanei nu concepe să rateze milioanele de euro din Conference League. Pentru asta avea nevoie urgentă de o extremă dreapta la „dubla” cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar. Andrei Cordea, titularul postului, a fost eliminat la returul cu Saburtalo și este suspendat.

2,94milioane de euro ar obține FCSB doar pentru calificarea în grupele Conference League. S-ar putea adăuga bonusurile pentru puncte și pentru calificarea în fazele eliminatorii

Miculescu, marcator a două goluri în actuala stagiune, în victoria arădenilor cu Petrolul, scor 2-0, poate evolua oriunde în linia ofensivă a lui Nicolae Dică.

Cu un fizic impunător, 1,89 de metri, poate fi chiar vârful de careu dorit de Gigi Becali, în eventualitatea în care negocierile cu Safranko sau cu ceilalți atacanți aflați pe listă nu se concretizează.

Miculescu - Tavi Popescu, noul cuplu-minune de la FCSB

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit la superlativ despre Miculescu. A făcut și o dezvăluire interesantă, despre relația pe care fotbalistul adus de la UTA o are cu Octavian Popescu. Cei doi au fost colegi la loturile naționale de tineret.

Miculescu e un jucător cu un fizic deosebit. Sunt foarte puțini jucători români care au jucat atacant lateral sau număr 10 și care să aibă fizicul lui. E un jucător de 1,89 metri și are o tehnică bună. Chiar m-aş bucura să vină. Îi ştiu educația, îl ştiu pe tatăl lui. Faptul că e prieten cu Tavi Popescu mă linişteşte. Nu poţi să fii prieten cu un fotbalist cuminte şi să nu fii cuminte
- Mihai Stoica, manager general FCSB

Cum arată TOP 10 cele mai scumpe transferuri realizate de Gigi Becali la FCSB:

FotbalistDe unde a venitSumă (mil. euro) 
1. Florinel ComanViitorul32017
2. Dragoș NedelcuViitorul2,152017
3. Denis AlibecAstra22016
4. Bogdan StancuUnirea Urziceni22008
5. Alexandru ChipciuFC Brașov1,952011
6. Dennis ManUTA1,852016
7. Cristian TănaseFC Argeș1,82009
8. Dayro MorenoOnce Caldas1,82007
9. David MiculescuUTA1,72022
10. EltonCorinthians1,652006

VIDEO Cele mai importante informații înainte de FCSB - FCU Craiova

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Becali își freacă palmele! Licitație pentru Florin Tănase » Chinezii s-au speriat de interesul din Golf și au trimis o nouă ofertă: „El decide unde vrea să joace”

VIDEO Gol fabulos marcat în amicalul de azi al Stelei » Călcâi în stilul Ibrahimovic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
maradona79
maradona79  •  30 Iulie 2022, 22:41
Postat de rav410wrc pe 30 Iulie 2022, 21:23

Las' ca, golani sunt MM si nea JJ :))))

Cuminti si ei, nu au mai castigat campionatul de x ani.

garywise
garywise  •  30 Iulie 2022, 21:37
Postat de bl0catu pe 30 Iulie 2022, 21:03

si vorbeste la fel de bine ca Hagi, nu leaga doua vorbe!

si cu ce contrazice ce am spus eu? doar nu l-am luat pe tavi popescu sa fie inteligent in discursuri ci inteligent pe teren,acolo conteaza sa fie inteligent. si a demonstrat ca este un jucator foarte inteligent pe teren.

rav410wrc
rav410wrc  •  30 Iulie 2022, 21:30
Postat de vasileroaita pe 30 Iulie 2022, 18:55

Becali i-a cerut lui Minculescu sa nu joace azi. Minculescu joacă! Deci, transferul s-a făcut... după ce se va face! Întâi se achită clauză, apoi, mai vedem.

Bre, eforie sud, "Minculescu" e fostul solist al trupei Iris ... Miculescu, de la UTA, e fiul fostului fotbalist, Vali Miculescu, atacant cu peste 100 de goluri in cariera !! Bineinteles, ca matale, cum urmaresti numa' RadioErevan si asculti numa' slagarele celor de la Iris, n-ai de unde sa stii, dar tot dai inainte ... ;)))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează