FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Becali își freacă palmele! Licitație pentru Florin Tănase » Chinezii s-au speriat de interesul din Golf și au trimis o nouă ofertă: „El decide unde vrea să joace”

Florin Tănase e dorit de Al Jazira // FOTO: Imago
Florin Tănase e dorit de Al Jazira // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2022 15:14 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 15:40

FCSB are pe masă două oferte pentru Florin Tănase (27 de ani): de la Shanghai Port, din China, și Al Jazira, din Emirate. Patronul Gigi Becali spune că decizia cu privire la destinația fotbalistului îi aparține exclusiv lui Tănase. 

UPDATE 15:30 - Gigi Becali anunță că Shanghai Port a făcut altă ofertă pentru Florin Tănase

Speriați de interesul celor de la Al Jazira pentru Florin Tănase, chinezii de la Shanghai Port au făgăduit că vor plăti suma de transfer, 3 milioane de euro, într-o singură tranșă. Arabii au pus pe masa FCSB-ului 3,5 milioane de euro, dar Gigi Becali a transmis pentru GSP.ro că alegerea îi aparține în totalitate fotbalistului. 

„Să hotărască jucătorul unde vrea să meargă. Are două variante, el să hotărască. Pentru mine este totuna. Au zis și chinezii că dau banii într-o singură tranșă. Mingea este la Tănase în teren. Face ce vrea, nu depinde de mine”, a precizat latifundiarul. 

FCSB și UTA au bătut palma pentru Miculescu! GSP a aflat suma uriașă pe care o plătește Gigi Becali: „Miercuri e pe teren în Europa!”
FCSB
FCSB și UTA au bătut palma pentru Miculescu! GSP a aflat suma uriașă pe care o plătește Gigi Becali: „Miercuri e pe teren în Europa!”

Al Jazira l-a ofertat pentru Florin Tănase

Căpitanul FCSB era cu un pas în China. Shanghai Port a anunțat că va achita clauza de 3 milioane de euro și i-a promis un salariu de 1 milion de euro lui Tănase, care a început formalitățile pentru obținerea vizei și nu a jucat în returul cu Saburtalo.

Numai că FCSB a primit recent o nouă ofertă. Digisport.ro a scris că atacantul este dorit în Golf, iar Gazeta Sporturilor a aflat numele clubului care l-a ofertat pe căpitanul de la FCSB. 

Este vorba despre Al Jazira. Clubul din Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) are și un avantaj în cursa pentru Tănase.

Arabii oferă suma de 3 milioane de euro într-o singură tranșă, în timp ce chinezii erau dispuși inițial să o achite în două rate.

Astfel, viitorul lui Florin Tănase este în mâinile sale, el având posibilitatea să aleagă dacă va merge în China sau în Emiratele Arabe Unite.

Cine e Al Jazira, clubul care-l vrea pe Florin Tănase 

  • Al Jazira este antrenată de olandezul Marcel Keizer (53 de ani). 
  • Lotul este cotat la 19.000.000 de euro, cel mai valoros fiind atacantul Ali Mabkhout (31 de ani), cotat la 3 milioane
  • Are 8 trofee în palmares, printre care 3 titluri de campioană în Emirate 2011, 2017 și 2021
  • În sezonul trecut, Al Jazira a terminat pe locul 4, cu 45 de puncte în 26 de etape, cu 20 de puncte mai puțin decât campioana Al Ain

VIDEO Totul despre FCSB - FCU Craiova

Citește și:

FCSB și Universitatea Craiova, duel pe piața transferurilor » Ce sumă trebuie să plătească + pe cine preferă jucătorul

Reacția lui Gigi Becali când a auzit că Dunajska Streda e Sepsi din Slovacia: „Da? Gata, n-am emoții! Voi spulbera tot ce ține de Orban”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
mircea_cjn
mircea_cjn  •  31 Iulie 2022, 09:33

Nu exista nicio ofertă, sunt doar sclifoselile disperate ale ciobanului că nu mai vinde nimic. Nu-l ia nimeni pe Tănase. Partea proastă e că și la noi, odată ce s-a introdus VAR-ul, simulările lui Tănase nu vor mai avea efect.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  31 Iulie 2022, 00:49

Succes copile!

alexiosas
alexiosas  •  30 Iulie 2022, 18:57
Postat de garywise pe 30 Iulie 2022, 18:42

stii tu sigur ca are clauza de reziliere tanase? dar sincer nici nu mai conteaza,tanase este plecat,pe cel putin 3 milioane de euro,asta este tot ce conteaza,restul este cancan.

am inceput asa "daca clauza de reziliere nu e tot o abureala"....dar vorba aia a lui Lapusneanu adresata lui Motoc se pliaza perfect pentru fecesebistul de azi

Vezi toate comentariile (45)
Comentează