INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJKA STREDA - FCSB

Reacția lui Gigi Becali când a auzit că Dunajska Streda e Sepsi din Slovacia: „Da? Gata, n-am emoții! Voi spulbera tot ce ține de Orban”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 09:43 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 10:27

Gigi Becali a vorbit despre viitoarea adversară a celor de la FCSB, Dunajska Streda (locul 4 în Slovacia), club susținut de Guvernul Ungariei.

  • Miercuri, de la ora 21:30, FCSB o înfruntă, în deplasare, pe Dunajska Streda din Slovacia. Returul se joacă la București, pe 11 august

Aflat în război cu Viktor Orban, după declarațiile privind Sepsi și investițiile maghiare în România, Gigi Becali se va înfrunta în turul 3 din Conference League cu o altă formație susținută de Guvernul din Ungaria.

CFR s-ar pregăti de o nouă insolvență! Ce discuție a purtat Nelu Varga + reacția campioanei
CFR CLUJ
CFR s-ar pregăti de o nouă insolvență! Ce discuție a purtat Nelu Varga + reacția campioanei

Gigi Becali, înainte de duelul cu Dunajska Streda

După ce a aflat de investițiile maghiare de la Dunajska Streda, patronul FCSB a spus că este sigur de victorie.

„Dacă mi-ați zis cu cine joc mai departe, nu mai am nicio emoție. Gata, atunci! Dacă acea echipă e susținută de guvernul maghiar, o voi spulbera! Voi spulbera tot ce ține de Viktor «Vladimirovici» Orban, mai ales după ultimele declarații pe care le-a dat”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Cine e Dunajska Streda

  • Clubul din Dunajska are o istorie de 118 ani, dar palmaresul este unul submediocru: o cupă a Slovaciei și una a Cehoslovaciei, ambele cucerite în 1987, iar cea mai bună performanță din campionatul intern este poziția secundă, loc pe care l-au prins de două ori în întreaga istorie a clubului.
  • Stadionul are 12.700 de locuri, e unul nou, asemănător cu cel al Petrolului, construit cu 22 de milioane de euro, bani de la executivul de la Budapesta, și a cărui denumire a fost cumpărată de lanțul de benzinării MOL.
  • Premierul de la Budapesta, Viktor Orban a mers de mai multe ori la meciurile echipei, unde s-a afișat la tribuna oficială alături de Oszkar Vilagi, patronul clubului, unul dintre cei mai influenți oameni din comunitatea maghiară-slovacă, dar și director al rafinăriei Slovnaft /MOL.

Eu acum vreau să mă bat cu guvernul ungar. Hai să vedem care-i mai tare, guvernul ungar sau eu. Îi invit la luptă. Hai să vedem care-i mai puternic. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban rusul. 

Tot ce este în ţara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman ţi-este, Viktor Orban. El poate să vină cât vrea el pe stadioane, vai de capul lui, că tot râul, ramul prieten numai nouă. Cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui

- GIgi Becali

VIDEO Totul despre FCSB - FCU Craiova

Citește și: 

A comis-o Rotaru? » Pariul lui MM devine câștigător: cifre impresionante în FCSB - Saburtalo

Răzvan Lucescu, cadou pentru FCSB! Ajutor uriaș de la PAOK pentru grupele Conference League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
Tita14
Tita14  •  02 August 2022, 09:15

Visezi, nea Gigi! DAC (Dunaszerdahelyi Atlétikai Club) este echipa mai buna. Are jucatori peste lotul Stelei! Pe deasupra DAC este in forma foarte buna, din 7 meciuri 6 victorii, o singura remiza in campionat. In Cupele Europene s-a calificat cu dubla victorie. Nu a a vut chinuri cu echipe necunoscute de tip saburtalo! Nu as paria multi bani pentru victoria FCSB-ului! In tur un 2-0 sec pentru gazde, in retur va fi un rezultat favorabil pentru calificarea lui DAC! Aromanul vrea sa viseze, dar va avea parte de un cosmar!

stelu
stelu  •  30 Iulie 2022, 11:54
Postat de gicab pe 30 Iulie 2022, 11:44

Viktor Orbán știe ca becalul e in război cu el?

sigur ca stie. dar nu de gigi se teme cel mai tare, ci de ironiile geniale ale lui m m stoica.

gicab
gicab  •  30 Iulie 2022, 11:44

Viktor Orbán știe ca becalul e in război cu el?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează