FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB și UTA au bătut palma pentru Miculescu! GSP a aflat suma uriașă pe care o plătește Gigi Becali: „Miercuri e pe teren în Europa!”

David Miculescu merge la FCSB // foto: Imago
David Miculescu merge la FCSB // foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2022 14:56 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 15:29

David Miculescu (21 de ani) va deveni în scurt timp jucătorul celor de la FCSB. Gigi Becali va plăti clauza de reziliere, de 1,7 milioane de euro.

După calificarea în turul 3 al Conference League, extrema David Miculescu a devenit principala țintă a lui Gigi Becali. Patronul FCSB a crescut treptat oferta, iar după ce vineri era gata să ofere 900.000 de euro, astăzi plusase la 1,3 milioane, plus procente, conform Fanatik.

În cele din urmă, Becali a decis să achite clauza de reziliere de 1,7 milioane de euro!

Becali își freacă palmele! Licitație pentru Florin Tănase » Chinezii s-au speriat de interesul din Golf și au trimis o nouă ofertă: „El decide unde vrea să joace”
FCSB
Becali își freacă palmele! Licitație pentru Florin Tănase » Chinezii s-au speriat de interesul din Golf și au trimis o nouă ofertă: „El decide unde vrea să joace”

UTA a acceptat oferta lui Gigi Becali pentru David Miculescu

„Ne-am înțeles, am rezolvat totul. Miculescu e gata, e ca și jucătorul nostru. Miercuri îl vedeți pe teren în cupele europene. Voi plăti clauza, da. Toți banii, 1,7 milioane de euro.

I-am cerut băiatului să nu joace astăzi (n.r- cu FC Voluntari), dar a zis că nu promite. Să vadă ce zice antrenorul. I-am zis că ar fi mai bine să nu joace, dacă face o entorsă, ceva?”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro.

În aceste condiții, Miculescu poate fi înscris pe lista UEFA pentru a juca miercuri, cu Dunajska Streda.

Dintre cele 1,7 milioane, UTA va încasa 60%. Restul de 40 de procente din drepturile jucătorului sunt deținute chiar de tatăl fotbalistului, Valentin, prin clubul Electrica Timișoara.

1.200.000 de euroe cota lui Miculescu, potrivit transfermarkt

Crescut la juniorii arădenilor, Miculescu are 2 goluri în primele 2 etape din Liga 1, ambele marcate în victoria cu Petrolul, 2-0. În sezonul precedent a strâns 37 de meciuri și 8 goluri pentru UTA. 

Miculescu e un jucător cu un fizic deosebit. Sunt foarte puțini jucători români care au jucat atacant lateral sau număr 10 și care să aibă fizicul lui. E un jucător de 1,89 metri și are o tehnică bună. 

Chiar m-aş bucura să vină. Îi ştiu educația, îl ştiu pe tatăl lui. Faptul că e prieten cu Tavi Popescu mă linişteşte. Nu poţi să fii prieten cu un fotbalist cuminte şi să nu fii cuminte.

 – Mihai Stoica, la OrangeSport

David Miculescu, titular în locul lui Cordea

Cel mai probabil, în noul sistem implementat de Dică la FCSB, 4-3-2-1,  Miculescu va juca în banda dreapta, în locul lui Andrei Cordea. Randamentul acestuia nu a mai fost la fel de bun, el nu a mai fost decisiv, deși a continuat să joace doar în poziții ofensive. 

În ultimele 18 meciuri în care a apărut, Andrei a înscris un singur gol, în egalul cu FC Voluntari, 2-2, o partidă în urma căreia FCSB a pierdut toate șansele de câștigare a campionatului.

Citește și:

Reacția lui Gigi Becali când a auzit că Dunajska Streda e Sepsi din Slovacia: „Da? Gata, n-am emoții! Voi spulbera tot ce ține de Orban”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
garywise
garywise  •  30 Septembrie 2023, 23:31
Postat de tikitakabarceloona pe 12 August 2022, 19:27

:))))))))

tot papagal ai ramas

marcbrad
marcbrad  •  16 Iulie 2023, 12:12
Postat de tikitakabarceloona pe 12 August 2022, 19:27

:))))))))

copii care tin de mici cu clona fc r se nuemsc rarariti. rapid s-a desfiintat in 2016.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  12 August 2022, 19:27
Postat de garywise pe 12 August 2022, 14:47

***

:))))))))

Vezi toate comentariile (66)
Comentează