FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a plusat! La cât se ridică nouă ofertă pentru David Miculescu și cine are ultimul cuvânt în afacere

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de , - Publicat vineri, 29 iulie 2022 19:35 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 21:18

Gigi Becali, patronul FCSB, a precizat pentru GSP.ro că a oferit 900.000 de euro pentru David Miculescu (21 de ani), mijlocașul-vedetă de la UTA. Transferul nu este încă rezolvat, conform conducătorului clubului arădean, Alexandru Meszar. Cheia este la tatăl fotbalistului.

„Miculescu e o prioritate, dar nu la acele sume. Dacă vor înțelege și vom putea negocia, da”, a afirmat Gigi Becali în această dimineață la Pro Arena, cu referire la clauza de reziliere a contractului dintre UTA și Miculescu, de 1,7 milioane de euro.

Becali oferise 700.000 de euro pentru mijlocașul ofensiv, dar în ultimele ore a plusat și a pus pe masa arădenilor o ofertă îmbunătățită.

Dică a găsit o altă lume la FCSB » Un singur fotbalist a supraviețuit, 6 rivali au dispărut
fcsb
Dică a găsit o altă lume la FCSB » Un singur fotbalist a supraviețuit, 6 rivali au dispărut

Gigi Becali a plusat pentru David Miculescu

„Discutăm. Am ridicat oferta la 900.000 de euro”, a transmis Gigi Becali pentru GSP.ro

Numai că FCSB nu depinde doar de poziția celor de la UTA, întrucât David Miculescu este deținut în coproprietate: „textiliștii” au doar 60% dintre drepturile fotbalistului. Cel mai probabil, Gigi Becali va fi nevoit să bage mâna în buzunar chiar mai adânc pentru semnătura lui Miculescu. 

Din informațiile GSP.ro, restul de 40 de procente din drepturile jucătorului sunt deținute chiar de tatăl fotbalistului, Valentin, prin clubul Electrica Timișoara. Așadar, e nevoie de undă verde din partea lui Valentin Miculescu pentru ca David să ajungă în curtea vicecampioanei.

„Nu am bătut palma cu nimeni, nu știu exact ce s-a înțeles în presă. Fotbalistul a plecat cu echipa la București și de acolo la Pitești și Mioveni, unde mâine echipa are un meci important, cu FC Voluntari”, a punctat Alexandru Meszar pentru sportarad.ro.

Etapa trecută, David a rezolvat de unul singur partida cu Petrolul, cu o „dublă”.

VIDEO » Totul despre FCSB - FCU Craiova, următorul meci al roș-albaștrilor 

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Urmează duelul Gigi Becali - Viktor Orban! FCSB se luptă cu Sepsi de Slovacia: pe stadion se cântă imnul maghiarilor din întreaga lume

Adrian Mititelu, mesaj războinic înainte de meciul cu FCSB: „Nu-mi mai e frică de niciun adversar din România”+ destăinuiri din închisoare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
romeverest
romeverest  •  30 Iulie 2022, 09:50

Cred ca tatal lui Miculescu are capul pe umeri si nu isi expune baiatul malaxorului pipereanului !! Ce are de castigat acest baiat daca ajunge la Fcsb ?? Nimic !! Nu are nicio expunere internationala daca Fcsb nu se califica in grupele celei mai slabe competitii europene !! Singura lui sansa este echipa nationala si eventual un transfer la o echipa din Vestul Europei !! Mai nou, jucatorii de la Fcsb se transfera prin China si tarile arabe !! In plus, evita ca patronul sa-l critice public pe la toate televiziunile punandu-l intro situatie dificila !! Miculescu ar trebui sa-l intrebe pe noul sau coleg de echipa, Keseru, la ce umilinte se va expune daca accepta sa ajunga la Fcsb !!

fotbalminim00
fotbalminim00  •  30 Iulie 2022, 00:23

e un jucator peste valoarea lui Tanase,deci merita 900000 o sa vedem in viitor daca am dreptate daca ajunge la FCSB!

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  29 Iulie 2022, 20:59

Parca era interzis că persoane fizice să mai dețină jucători...?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează