FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

VIDEO Gol fabulos marcat în amicalul de azi al Stelei » Călcâi în stilul Ibrahimovic

FOTO: Facebook @CSASTEAUA
FOTO: Facebook @CSASTEAUA

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 17:21 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 17:30

Atacantul bulgar Tsvetelin Chunchukov (27 de ani) a marcat un gol superb în meciul amical câștigat astăzi de CSA Steaua, scor 1-0, împotriva lui CSM Alexandria.

Daniel Oprița pune la punct ultimele detalii înaintea noului sezon din Liga 2. Astăzi, „militarii” au disputat un meci amical în Ghencea, fără spectatori, împotriva lui CSM Alexandria, formație din al treilea eșalon.

Daniel Oprița, deranjat de tăcerea din birourile Stelei: „Nu putem promova! De ce nu se face nimic?”
CSA Steaua
Daniel Oprița, deranjat de tăcerea din birourile Stelei: „Nu putem promova! De ce nu se face nimic?”

Chunchukov, gol genial în Steaua - Alexandria

Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 30. Adi Popa a centrat din flancul drept al atacului. Chunchukov a atacat la colțul scurt și a reluat într-un mod spectaculos, cu călcâiul, din săritură, direct în plasa laterală.

Steaua, principala favorită a bookmakerilor la câștigarea ligii secunde, debutează în sezonul 2022/2023 marți, 9 august 2022, ora 20:30, acasă, împotriva lui Metaloglobus.

Daniel Oprița: „La momentul ăsta, Steaua nu poate promova!”

Cu mai puțin de două săptămâni până la startul sezonului din Liga 2, CSA Steaua încă nu are drept de promovare. Daniel Oprița este deranjat de tăcerea din birourile generalilor.

„Am întrebat și eu, m-am interesat. La momentul ăsta nu se poate promova. Mai sunt câteva zile, sperăm să se poată schimba ceva. 

Dacă nu, rămânem iar cu speranța. Sincer, chiar nu știu de ce nu se face nimic! Chiar sincer spun. Pentru mine e foarte dificil.

Au fost jucători pe care nu i-am adus ușor. Le-am spus că sigur se va rezolva cu dreptul de promovare. Ei au niște bonusuri pentru promovare. Ei acum nu le pot lua. Bonusurile ar veni din drepturile TV. 

Sezonul trecut am tot trăit cu speranța. Acum, jucătorii știu ce a fost anul trecut. Se poate să se simtă și păcăliți”, a spus Daniel Oprița, la „Liga Digi Sport”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

VIDEO Legea lui Gigi » Becali a avut o singură cerință la negocierile cu Dică: „Tu știi cum faci, dar eu asta vreau”

5 detalii despre ultimul transfer al lui Dinamo » Cea mai mare realizare: a fost coleg cu Bellerin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
St3list43ver
St3list43ver  •  31 Iulie 2022, 16:01
Postat de gigi.gheorghe pe 30 Iulie 2022, 17:53

Steaua mă, nu clone din 2003.

Steaua, nu are ce cauta in liga 2!!! FCSB=Steaua

St3list43ver
St3list43ver  •  31 Iulie 2022, 15:59
Postat de istet10 pe 30 Iulie 2022, 19:30

Alt prost care nu intelege ce-i o clona. Clona este ceva absolut identic cu originalul sau chiar ceva imbunatatit. Pune mana pe carte si o sa afli domeniul unde a aparut notiunea. Care este originalul pt. fcsb, daca ultima e o clona? Sau care e originalul pt clona CSA Steaua? In acest caz macar exista un predecesor pe plan sportiv (FCSB). Lasati prostia asta cu clona.

Steaua nu a retrogradat niciodata!!!! fcsb+steaua:X

forumer.47
forumer.47  •  31 Iulie 2022, 06:20
Postat de rav410wrc pe 30 Iulie 2022, 21:45

Asa e ... Si asta va juca cu DoarDiviziaB, doar sambata de la 11, doar la radio si doar in second hand league !! ;))))

Steaua e mereu programata in prime-time, vezi primul meci - marti, ora 20:30. UTA, da, cei 15 ani cat a stat in B, era pe la 10-11 , cam atat conta pt rating :))))). Apropo, vezi ce spui de Steaua daca mergi vreodata prin peluza UTA-ei, posibil sa pleci cu picioarele-n punga, fie opera stelistilor, fie opera chiar celor din galeria UTA-ei, adica fratii Stelei. Bine, tu probabil esti de prin ceva satuc din judet, nu sti tu de-astea :))!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close