FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Puștiul „pirpiriu” din Superligă care l-a dat gata pe Dumitru Dragomir: „E un fenomen, trebuie să fie titular la națională”

Dumitru Dragomir / foto: GSP
Dumitru Dragomir / foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 14:11 / Actualizat vineri, 25 august 2023 14:29

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, are un nou favorit la FCSB. Fundașul dreapta Alexandru Pantea, devenit titular în defensiva vicecampioanei, l-a cucerit pe cel poreclit „Corelone”, care-l propune deja la echipa națională.

Intrat în lumina reflectoarelor odată cu startul acestui sezon, Alexandru Pantea are din ce în ce mai mulți susținători în rândul oamenilor de fotbal din România. Prestațiie puștiului care nici n-a împlinit 20 de ani i-au atras atenția lui Dragomir, acesta lăudând calitățile fizice remarcate la apărătorul de bandă comparat de Becali cu Roberto Carlos.

Dumitru Dragomir, impresionat de Pantea: „E un fenomen!”

„Am văzut un jucător cu o forță în picioare ieșită din comun, fundașul dreapta al lui Becali, Pantea. Fraților, e un fenomen, ascultați-mă! Cât de pirpiriu e el, dar are o forță în picioare...! Înseamnă că de patru-cinci ani încoace el lucrează în sală pentru trenul inferior”, a spus Dragomir joi seara, la GSP Live. 

Fundașul dreapta de la FCSB (n.r. - Pantea) și fundașul stânga de la Rapid (n.r - Borza) ar trebui să fie titulari la națională.

- Dumitru Dragomir

Fețele lui Becali: acum îl vede bun pe Pantea, dar în 2020 a fost aproape să-i distrugă viitorul pentru un jucător care în prezent aproape că s-a lăsat de fotbal
FCSB
Fețele lui Becali: acum îl vede bun pe Pantea, dar în 2020 a fost aproape să-i distrugă viitorul pentru un jucător care în prezent aproape că s-a lăsat de fotbal

Alexandru Pantea a intrat și în grațiile lui Gigi Becali

În acest moment, Pantea e evaluat la 650.000 de euro și e pe un vizibil trend ascendent, devenind repede unul dintre favoriții patronului Becali.

Pantea s-a impus în echipă sezonul acesta, mai ales că el îndeplinește și rolul de jucător eligibil pentru regula U21. Va împlini 20 de ani luna viitoare și a fost remarcat inclusiv de antrenorul lui Nordsjaelland.

„Este foarte bun. Da, a comis penalty, dar e bun cu mingea la picior și se apără bine. Are un viitor strălucit. Nu cred că noi avem bani ca să-l cumpărăm", a spus Johannes Hoff Thorup.

Puștiul „pirpiriu” din Superligă care l-a dat gata pe Dumitru Dragomir: „E un fenomen, trebuie să fie titular la națională”
Alexandru Pantea

„Nu e nimereală cu Pantea. El se antrenează la 100%. La fel ca el mai erau Cornel Râpă, Nicuşor Stanciu.

Pe Pantea nu l-am văzut vreodată să nu aibă chef de vreun antrenament. E ofticos, nu îi place să piardă, vorbeşte... Bate cu putere la porţile echipei naţionale, poate să rezolve problema fundaşului dreapta", a declarat și managerul general Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Pantea a bifat prezențe la toate echipele naționale

  • U16: 4 meciuri
  • U17: 1 meci
  • U19: 12 meciuri, inclusiv jocuri la turneul final al CE din 2022
  • U20: 2 meciuri
  • U21: 5 meciuri, inclusiv în jocurile de la turneul final al CE din 2023

Citește și alte șțiri despre FCSB: 

„Robinetul” s-a închis » Anunț ferm făcut de Mihai Stoica în direct: „E suficient!”

Și-a găsit echipă! A plecat de la FCSB în vară, iar acum e la un pas să semneze

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu CS Universitatea Craiova, din Ghencea » Prețurile stabilite de vicecampioana României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
Amsterdam
Amsterdam  •  25 August 2023, 21:37

Nu-ți mai da cu părerea, moșule! Numai tâmpenii și aberații spui. Tot ce spui iese pe dos. ???? ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  25 August 2023, 18:37
Postat de romeverest pe 25 August 2023, 15:47

De-ale lui Mitica !! Tot asa ne spunea si despre Chiriches si Gardos va vor “rupe” in fotbalul european fiind mai valorosi decat fundasii centrali ai Barcelonei !!

Pantea a facut penalty la primul lui meci cu adevarat important, deci putem spune ca e "noul Chiriches" :))))

username_2
username_2  •  25 August 2023, 17:58

că tot pomenea Țepelin de Vînturile lu Vargas, văd că subalternii lui îs cu *** lu corleone, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează