FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu CS Universitatea Craiova, din Ghencea » Prețurile stabilite de vicecampioana României

Peluza Nord Steaua, la meciul cu CFR Cluj, din Ghencea. 
Foto: Cristi Preda (GSP)
Peluza Nord Steaua, la meciul cu CFR Cluj, din Ghencea. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 11:34 / Actualizat vineri, 25 august 2023 11:36

FCSB a anunțat că a pus în vânzare, în mediul online, biletele pentru partida contra celor de la CS Universitatea Craiova, din runda cu numărul 8 a Superligii. Meciul se va juca pe stadionul Steaua

  • FCSB - CS Universitatea Craiova se joacă sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21:45, în Ghencea. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport
Poli Iași - Sepsi se amână! » Ce se întâmplă cu Farul - CSU Craiova
POLI IAȘI - SEPSI
Poli Iași - Sepsi se amână! » Ce se întâmplă cu Farul - CSU Craiova

FCSB a scos la vânzare biletele pentru meciul cu CS Universitatea Craiova, din Ghencea 

Fanii celor de la FCSB își vor putea cumpăra bilete și de la casele stadionului Steaua, vineri, 1 septembrie, între orele 11:00 și 19:00, dar și în ziua meciului, în intervalul orar 11:00-21:45. Cel mai ieftin bilet costă 30 de lei, la peluze, în timp cel mai scump tichet costă 200 de lei, la VIP. 

Bilete online pentru FCSB - Universitatea Craiova!
FCSB anunță că biletele pentru partida cu Universitatea Craiova, contând pentru etapa a opta a Superligii și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (sâmbătă, 2 septembrie - 21:45), sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro.
Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).
Suporterii care se vor prezenta cu biletele în format digital, pe telefonul mobil, trebuie să respecte următoarele condiții, pentru a se asigura că acestea pot fi citite corect de turnichet:
1. Să seteze luminozitatea ecranului la maximum.
2. Codul QR să nu fie maximizat pe ecran.
3. Să procedeze la trecerea de turnichet numai după ce biletul a fost validat de acesta (afișajul devine verde).
E-ticketele pot fi achiziționate până sâmbătă, 2 septembrie, la ora 19:00.
De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Stadionul Steaua:
1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.
2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.
Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.
Vă așteptăm alături de noi!

-comunicat FCSB

Prețurile stabilite de cei de la FCSB pentru duelul cu CS Universitatea Craiova din Ghencea: 

  • Peluze: 30 de lei
  • Tribuna 2, inel 2: 40 de lei
  • Tribuna 2, inel 1: 50 de lei
  • Tribuna 1, inel 2: 60 de lei
  • Tribuna 1, inel 1: 100 de lei
  • VIP: 200 de lei

Meciul cu CS Universitatea Craiova, al treilea pe care FCSB îl dispută pe noul stadion Steaua 

Partida cu CS Universitatea Craiova va fi a treia pe care FCSB o dispută pe noul stadion Steaua. Vicecampioana României a mai jucat în Ghencea meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, din Superliga. Atunci, la partidă au asistat 28.519 spectatori. 

FCSB a mai jucat pe stadionul Steaua și meciul tur cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al Conference League. La partida care s-a încheiat cu scorul de 0-0 au fost prezente în tribune puțin peste 27.000 de persoane. 

Citește și: 

„Robinetul” s-a închis » Anunț ferm făcut de Mihai Stoica în direct: „E suficient!”

După Morais, alt greu de la Rapid a început să strâmbe din nas » Supărat că Bergodi l-a uitat pe bancă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
alexh
alexh  •  27 August 2023, 08:59
Postat de Catalynn_4 pe 26 August 2023, 07:55

Care comuniști mă!? Nu ți-e rușine!? Il faci pe nea Marcel care si-a rupt cârca pt tine “comunist”!? Vorba aia, omul riscă acum pușcăria, la propriu!, ca tu sa te dai mare pe aici ca FC fcsb a jucat in Ghencea si tu nu ii dai un vot amărât!? Ce era sa facă mai mult!? Sa îți dea si bani de tren!? Cât despre arma, tu pe ce lume trăiești!? Pare ca ultima arma pe care ai ținut-o in mâna a fost o flintă pe care o curățai între doua deplasări la cules de cartofi in adolescentă. Ai ținut ma in viața ta in mâna măcar, de tras nu mai zic, un pistol modern!? ***, priceput!?

Ți-am zis ce trebuie sa faci: praștie, pocnitoare, pistoale cu apa, pistoale de jucărie. Asta-i ordinea. Poate să facă nen-tu Marcel orice. Tot reprezentant al comuniștilor este. Nu contează dacă am tras cu flinta sau cu un pistol modern. Am tras. Ceea ce tu nu ai făcut. Am făcut ARMATĂ. NU M-AM FOFILAT CA TINE. In caz de război, IMI APĂR ȚARA! Nu ca tine, care spuneai că în caz de război, rămâi să faci plajă sub poster. Chipurile in US.

Catalynn_4
Catalynn_4  •  26 August 2023, 12:48
Postat de paolo12 pe 26 August 2023, 07:28

Voi și câinii ce mai sunteți avocați, printre suporteri. Chiar nu-ți e jena sa vezi cum se ia toată lumea de tine? Ras din pădure!

Lumea da, multă! Oamenii nu! :-)))

Catalynn_4
Catalynn_4  •  26 August 2023, 07:55
Postat de alexh pe 25 August 2023, 23:47

N-ai înțeles nimic(era de așteptat)! Nu votez cu comuniștii! Orice ar face! Mai amuză-ne cu o fază similară cu ăia cu arma! Întâi îți faci(cumperi, nu ești in stare să faci) praștie, apoi pocnitoare cu fosfor(carbidul este prea evoluat pentru tine), apoi treci la avansați; pistoale cu apă. La final, după o lungă așteptare și un antrenament asiduu, cumperi un pistol de jucărie. Vezi să nu aibă părți care te-ar putea răni.Te mai întreb odată: ce să faci tu cu arma? Doamne apară și păzește!

Care comuniști mă!? Nu ți-e rușine!? Il faci pe nea Marcel care si-a rupt cârca pt tine “comunist”!? Vorba aia, omul riscă acum pușcăria, la propriu!, ca tu sa te dai mare pe aici ca FC fcsb a jucat in Ghencea si tu nu ii dai un vot amărât!? Ce era sa facă mai mult!? Sa îți dea si bani de tren!? Cât despre arma, tu pe ce lume trăiești!? Pare ca ultima arma pe care ai ținut-o in mâna a fost o flintă pe care o curățai între doua deplasări la cules de cartofi in adolescentă. Ai ținut ma in viața ta in mâna măcar, de tras nu mai zic, un pistol modern!? ***, priceput!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează