FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

După Morais, alt greu de la Rapid a început să strâmbe din nas » Supărat că Bergodi l-a uitat pe bancă

Dragoş Grigore va împlini 37 de ani pe 7 septembrie / foto: Imago Images
Dragoş Grigore va împlini 37 de ani pe 7 septembrie / foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 25 august 2023 06:58 / Actualizat vineri, 25 august 2023 09:23

Cristiano Bergodi l-a scos din echipă pe Dragoș Grigore, iar „veteranul” de la Rapid e dezamăgit că nu mai joacă. Om de bază în stagiunea trecută, stoperul în vârstă de 36 de ani nu a mai prins niciun minut în campionatul acesta. 

Cristiano Bergodi a întinerit echipa de când a fost instalat, însă câteva dintre deciziile sale provoacă o tensiune nouă în vestiar. Junior Morais a lovit ușa vestiarului de nervi fiindcă fusese înlocuit după numai o repriză în înfrângerea cu FC Voluntari, 1-2, iar Dragoș Grigore e într-o situație și mai grea. 

El nu a jucat deloc de când italianul a devenit antrenor principal. Apropiați ai fotbalistului susțin că el a devenit deja extrem de nemulțumit de statutul pe care a ajuns să-l aibă. Unele surse din club menționează că Dragoș ar fi avut niște probleme medicale de care Bergodi ar fi ținut cont.

După Morais, alt greu de la Rapid a început să strâmbe din nas » Supărat că Bergodi l-a uitat pe bancă
Dragoş Grigore va împlini 37 de ani pe 7 septembrie / foto: GSP

Fostul internațional ar suferi din cauza unor dureri foarte puternice la spate și ar avea nevoie de niște infiltrații o dată la trei luni. De aceea nu s-ar fi antrenat în ritmul în care s-au pregătit colegii săi.

Rezerva Paul Iacob a devenit titular la Rapid

Grigore, Săpunaru și Junior Morais au însumat trei sferturi din apărarea pe care o folosea Adrian Mutu. Bergodi l-a mai păstrat în formula de bază doar pe Săpunaru. Grigore nu mai prinde echipa deloc, iar Junior va deveni și el o rezervă „clasică”, din moment ce pentru postul de fundaș stânga a fost achiziționat 

Borza, de la Farul, un fotbalist în schimbul căruia giuleștenii au plătit o sumă mare, 800.000 de euro. Borza trebuie să joace ca să justifice investiția și el este, oricum, un jucător eligibil U21, deci e important să fie pe teren pentru respectarea regulii.

În locul lui Grigore, Bergodi l-a preferat pe Paul Iacob în partidele din campionatul acesta

Pe Iacob îl adusese Mutu de la Chindia, însă Adrian l-a utilizat ca titular doar de 13 ori în toată stagiunea trecută. În ediția curentă, cu Bergodi pe bancă, Paul a bifat deja trei prezențe din startul meciurilor.

58 de meciuria jucat Grigore în primii doi ani pe care i-a petrecut la Rapid, pentru care a marcat trei goluri. După două sezoane în care a fost important pentru vișinii, stoperul ex-dinamovist a devenit rezervă

VIDEO Bergodi le spulberă speranțele fanilor: „E greu să luăm titlul cu lotul ăsta!”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Încă un nume mare o scoate pe Rapid din calcule: „N-o văd capabilă să se bată la titlu! E tipic”

Rapid a rezolvat toate problemele, iar noul fotbalist poate debuta: „Face parte din lotul deplasat la Craiova”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
.Castravete.
.Castravete.  •  25 August 2023, 21:37

Nu te supara, nu-ti bate capul.*** *** la ***.*** *** oier ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wally77
wally77  •  25 August 2023, 21:06
Postat de unurtr pe 25 August 2023, 17:24

De înjurat știi, dar de fotbal mai pun, așa cum sunteți toți adulatorii președintelui de la Joița. Ignat nu mai este în lot, este împrumutat la Mioveni, așa că nu îl poți folosi.

Când o să vezi un comentariu de-al meu în care să-l apreciez pe conducătorul Nico înseamnă că mi-a luat Dumnezeu mințile. Am zis că e vremea lui Ignat, nu că trebuie să joace...de asta a fost împrumutat la Mioveni, ca să primească minute. Până atunci îți meriți felicitările

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  25 August 2023, 19:54
Postat de Stefan_rapidist_de_mic pe 25 August 2023, 19:02

Aseara, pe la 1:00, am scris doua comentarii de alea deranjante rau si nici acum nu au aparut! Cred ca era prea tarziu si au fost moderate dimineata...

:))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează