FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Încă un nume mare o scoate pe Rapid din calcule: „N-o văd capabilă să se bată la titlu! E tipic”

Specialiștii n-o văd pe Rapid printre favoritele la titlu / foto: Raed Krishan (GSP) +23   FOTO
Specialiștii n-o văd pe Rapid printre favoritele la titlu / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 07:51 / Actualizat joi, 24 august 2023 09:06

Viorel Moldovan, 51 de ani, fost atacant la Rapid și un nume important în fotbalul românesc, se alătură specialiștilor care nu-i includ pe giuleșteni printre pretendenții cu șanse reale la câștigarea campionatului.

După Dan Alexa, a venit rândul lui Viorel Moldovan să vorbească despre perspectivele Rapidului din acest sezon. Iar Moldo-Gol nu face notă discordantă de opinia „Chirurgului”. 

Surpriză de proporții în programarea etapei a 8-a » Când se joacă derby-urile Rapid - Dinamo și FCSB - Universitatea Craiova
PROGRAM
Surpriză de proporții în programarea etapei a 8-a » Când se joacă derby-urile Rapid - Dinamo și FCSB - Universitatea Craiova

La rândul său, fostul vârf al naționalei consideră că alb-vișiniii nu au o echipă suficient de puternică pentru a putea cuceri titlul în Superligă.

Viorel Moldovan: „Nu o văd pe Rapid să se bată la titlu cu acest lot”

„Rapid a început foarte prost acest sezon. După primele cinci jocuri, avea cinci puncte. Au reuşit apoi să facă opt puncte, era capital să câştige contra Farului. Era un moment tensionat acolo. Mai mult de o săptămâna s-au vehicultat fel şi fel de lucruri. 

Tensiunea este mare la Rapid. Ai anunţat că vrei să câştigi campionatul, automat ştiam că va fi complicat pentru ei. Nu pot să zic că jocul a fost WOW sau că Rapid a convins contra Farului, dar ţinând cont de situaţia asta, erau importante punctele. 

Încă un nume mare o scoate pe Rapid din calcule: „N-o văd capabilă să se bată la titlu! E tipic”
Viorel Moldovan

Nu e uşor nici pentru Bergodi, pentru că a preluat o echipă structurată de Adi Mutu. Au făcut transferuri, au adus jucători interesanţi, dar nu îmi dau seama ce vor, de fapt. Să câştige titlul sau să construiască o echipă care peste un an, doi, să se bată la câştigarea campionatului?

Nici eu nu văd Rapidul să se bată cu acest lot la titlu. Sunt şi aceste fluctuaţii. Poate vor lega câteva victorii, iar apoi o să vină o curbă descendentă. Este tipic pentru Rapid”, a spus Viorel Moldovan, în emisiunea moderată de Dan Udrea la Orange Sport.

Cristiano Bergodi recunoaște: „E greu să luăm titlul”

Întrebat ce echipă are cel mai bun lot din România și unde se clasează Rapidul în acest top, Cristiano Bergodi a precizat că formația lui se poate lupta pentru locurile 2 și 3. Altfel spus, italianul susține că nu are fotbaliști suficient de buni pentru a termina campionatul pe prima poziție.

„Rapid are un lot bun pentru primele 3 locuri, e un lot cu care ne putem îndeplini obiectivul, o clasare în primele 3. Pentru titlu... cred că e greu în acest an. Pentru locurile 2-3 putem lupta.

Cel mai bun lot mi se pare al FCSB-ului, e o echipă compactă după venirile lui Djokovic și Chiricheș. Îmi mai plac CFR Cluj, Universitatea Craiova. Va fi o luptă strânsă pentru primele locuri, noi nu suntem în afara luptei. În fotbal se poate întâmpla orice”, a declarat Bergodi.

Citește și alte știri despre Rapid: 

Surpriză de proporții în programarea etapei a 8-a » Când se joacă derby-urile Rapid - Dinamo și FCSB - Universitatea Craiova Rapid - Dinamo revine în Superligă după un an de pauză

Dan Alexa știe ce lipsește la Rapid: „E vital”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  24 August 2023, 19:27

Pacat de Sucu. Fotbalul nu e pentru el. Cu atat mai putin un club precum Rapid. Cat despre titlu, s-avem pardon! Dupa tradarea lui Mutu (sustin cu tarie!) si dupa angajarea lui Bergodi (n-am nimic cu el), Rapidului ii lipseste chintesenta si adica 'oameni' rapidisti din tata-n fiu. Toate cele bune!

bunicu
bunicu  •  24 August 2023, 10:37

Dacă vine marele antrenor Viorel Moldovan în tandem cu Șumudică sigur câștigă campionatul,ce să zică și Moldovan câștigă și el ceva ca analist.

arnautull
arnautull  •  24 August 2023, 09:18

Asta cu luatul campionatului este de rasul curcilor, cu cine sa-l ia, fac si astia transferuri dix ca Becali, ii cauta pe aia laudati de GSP :)))) Iar o sa mai amana si la anul centenarul in speranta ca ies campioni in anul centenar :)))))) Poate furnizeaza si surpriza sa nu intre in play off :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează