FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Alexandru Tudor, arbitrul cu cele mai multe eliminări! Vezi ce formaţii nu au încasat cartonaşe roşii în sezonul curent!

Articol de - Publicat marti, 23 noiembrie 2010 00:00

Cunoscut drept un arbitru sever, Alexandru Tudor a dovedit încă odată cît de periculos este pentru un fotbalist să se abată de la regulament.

După ce la Tîrgu Mureş a trimis mai devreme la cabine patru jucători, trei de la gazde şi unul din tabăra oaspeţilor, centralul a adunat deja nouă eliminări în 10 jocuri arbitrate din  ediţia actuală, fapt ce-l poziţionează faţă de colegi în postura de lider. Bucureşteanul este urmat în clasament de craioveanul Sebastian Colţescu cu şapte  (8 j) , Cristian Balaj (11 j) şi Istvan Kovacs (10 j), ambii cu 6 roşii.

În ediţia 2010/2011, Tudor a arătat 3 cartonaşe roşii celor de la FCM Tg. Mureş (Topici, Bruno Fernandes, Vasilache, etapa a 16-a), două braşovenilor în disputa cu Oţelul din etapa a 6-a, şi câte unul formaţiilor  U Cluj (Habib Baldé, etapa a 4-a),  Universitatea Craiova (Ciucă, etapa a 14-a), Gloria Bistriţa (Nalaţi, etapa a 15-a) şi Steaua (Eric Bicfalvi, etapa a 16-a).

În ultima rundă s-au consemnat şapte eliminări, în total, în campionat, arbitrii au dat jucătorilor 58 de roşii.

Braşovul, CFR Cluj, Dinamo, FCM şi U. Cluj au contabilizat deja 6 penalizări, la polul opus aflîndu-se Astra, Pandurii şi Sportul, toate trei încheind fiecare meci în efectiv complet.

Oteţul Galaţi este gruparea ce a beneficiat de cele mai multe eliminări acordate jucătorilor adverşi, nu mai puţin de 8 fotbalişti de la echipele întîlnite de moldoveni terminînd partidele mai devreme din cauza cartonalelor roşii încasate.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
killy29
killy29  •  23 Noiembrie 2010, 16:11

SPER SA NU NE ARBITREZE CU STEAUA,SA FACA CA SI ANUL TRECUT.

riccardo1966
riccardo1966  •  23 Noiembrie 2010, 12:58
Postat de alpin pe 23 Noiembrie 2010, 12:40

Ar fi interesant un clasament al suspendatilor din randul arbitrilor! Si, mai ales, pe care Steaua au favorizat-o, de au fost suspendati!!! Tudor e in frunte si acolo.

Tu intelegi ce scrii ?!

alpin
alpin  •  23 Noiembrie 2010, 12:40

Ar fi interesant un clasament al suspendatilor din randul arbitrilor! Si, mai ales, pe care Steaua au favorizat-o, de au fost suspendati!!! Tudor e in frunte si acolo.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează