FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

Alexandru Tudorie a semnat! Prezentat oficial de noua echipă: „E noul nostru jucător”

Alexandru Tudorie a semnat cu Al-Adalah / Sursă foto: Twitter
Alexandru Tudorie a semnat cu Al-Adalah / Sursă foto: Twitter

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 13:00 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 13:17

Alexandru Tudorie și-a găsit rapid echipă după despărțirea de Sepsi. Atacantul în vârstă de 27 de ani a bătut palma cu Al-Adalah, o formație care în sezonul anterior a retrogradat în liga secundă din Arabia Saudită. 

Atacantul trecut pe la Oțelul, FCSB, CSU Craiova, FC Voluntari sau Sepsi schimbă peisajul, după un sezon mai mult decât satisfăcător la Sfântu Gheorghe. Tudorie merge în liga secundă din Arabia Saudită, la Al-Adalah, club care tocmai ce l-a prezentat oficial:

Alexandru Tudorie e noul nostru jucător”, a anunțat, pe Twitter, clubul saudit, unde românul a primit tricoul cu număru 9. 

Alexandru Tudorie se transferase la Sepsi în iarna anului 2022. Pentru formația ardeleană, Alexandru Tudorie a bifat 63 de meciuri, a înscris 20 de goluri și a oferit 3 pase de gol. 45 din aceste partide au fost bifate în sezonul precedent, în care a reușit să puncteze de 13 ori.

De ce n-a reușit Tudorie la Universitatea Craiova? 

De ce n-a reușit Tudorie mai multe în Bănie? Vârful de atac spunea cu subiect și predicat, într-un interviu acordat Gazetei, că fostul antrenor Corneliu Papură i-a transmis clar că nu se bazează pe serviciile lui.

Am avut ghinion, m-am accidentat, apoi mister Bergodi a plecat. A venit un interimar (n.r. - Papură), nu prea am jucat vreo trei luni. Antrenorul mi-a spus că nu joc fiindcă nu am fost dorit de dânsul la echipă. Au fost două-trei jocuri, plus unul de Cupă cu un adversar din „C”, n-am fost introdus deloc. Am mers frumos la dânsul: „Ce planuri aveți cu mine?”. Mi-a spus în față, apreciez asta, nu pe la spate: „N-o să joci cât o să fiu eu aici!”.

VIDEO Alexandru Tudorie: „Nu am avut o echipă favorită în copilărie”

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali recurge la un gest disperat pentru a intra în Ghencea: „Îl sun azi sau mâine! Să execute ordinul!”

Dezvăluire uluitoare » MM Stoica s-ar fi opus transferului lui Djokovic: „Nu-l aduce la FCSB”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
razesul
razesul  •  17 Iulie 2023, 13:50

bunn, bine ca nu vine la Rapid :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează