FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi a anunțat despărțirea de doi jucători, dar după o oră a dat alt comunicat în care a anunțat doar un singur „divorț”

Alexandru Tudorie a plecat de la Sepsi.
Foto: Imago
Alexandru Tudorie a plecat de la Sepsi. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 13:32 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 13:43

Sepsi Sfântu Gheorghe a comis o gafă de proporții în mediul online, după ce, inițial, anunțase că Mihai Bălașa (27 de ani, fundaș central) și Alexandru Tudorie (28 de ani, atacant) pleacă de la echipă. 

Rapid mai vrea un jucător de la FCSB » Tratative cu Gigi Becali
RAPID
Rapid mai vrea un jucător de la FCSB » Tratative cu Gigi Becali

Update, ora 13:23: Sepsi a șters postarea veche, numai Alexandru Tudorie pleacă

La puțin peste o oră după ce anunțase că atât Bălașa, cât și Tudorie vor pleca, formația ardeleană a șters postarea făcută pe Facebook. Covăsnenii au creat alta nouă, în care se arată că numai Alexandru Tudorie va pleca de la echipă. 

„Clubul Sepsi OSK se desparte de Alexandru Tudorie, contractul acestuia urmând să expire pe 30 iunie 2023. Atacantul, în vârstă de 27 de ani, a ajuns în iarna anului trecut la Sepsi OSK. 

Cu această ocazie, îi mulțumim lui Alexandru pentru evoluțiile avute în tricoul Sepsi OSK și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, se arată în noul comunicat al covăsnenilor. 

Știrea inițială: Mihai Bălașa și Alexandru Tudorie au plecat de la Sepsi

Ardelenii anunțaseră că Tudorie și Bălașa pleacă din Covasna, pentru că acestora le expiră contractele. 

Clubul Sepsi OSK se desparte de jucătorii Alexandru Tudorie (în vârstă de 27 de ani) și Mihai Bălașa (în vârstă de 28 de ani), contractul acestora urmând să expire pe 30 iunie 2023.
Ambii jucători s-au alăturat lotului Sepsi OSK în iarna anului 2022.
Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!

-comunicat Sepsi Sfântu Gheorghe

Sepsi a anunțat despărțirea de doi jucători, dar după o oră a dat alt comunicat în care a anunțat doar un singur „divorț”
Fotografia veche postată de clubul Sepsi

Alexandru Tudorie se transferase la Sepsi tot în iarna anului 2022, la fel ca Mihai Bălașa, de la gruparea rusă Arsenal Tula. Pentru formația ardeleană, Alexandru Tudorie a bifat 63 de meciuri, a înscris 20 de goluri și a dat 3 pase de gol. 45 din aceste partide au fost bifate în acest sezon, reușind să puncteze de 13 ori. 

Radoslav Dimitrov, Anass Achahbar și Enriko Papa au plecat și ei de la Sepsi

Zilele trecute, Sepsi Sfântu Gheorghe mai anunța despărțirea de alți 3 jucători: Radoslav Dimitrov, Anass Achahbar și Enriko Papa. 

  • Bulgarul Radoslav Dimitrov (34 de ani, fundaș dreapta) a venit la Sepsi în vara lui 2019, de la CS Universitatea Craiova. A bifat 34 de partide în acest sezon, reușind 3 pase de gol
  • Albanezul Enriko Papa (30 de ani, mijlocaș central) a bifat 34 de meciuri în acest sezon (un gol, o pasă de gol). A venit în vară, sub formă de împrumut, de la Rizespor.
  • Anass Achahbar (29 de ani, mijlocaș ofensiv marocano-olandez) era la Sepsi din ianuarie 2020. A strâns în sezonul trecut 18 partide (un gol, 3 pase de gol)

VIDEO. Laszlo Dioszegi, declarații după Sepsi - U Cluj, partida în care covăsnenii au câștigat a doua Cupă la rând

Citește și: 

Rapid, interesată de un jucător de la Sepsi: „Chiar azi ne-au sunat” + Covăsnenii îl vor pe Florinel Coman, dar au pe listă și un jucător de la CFR

Lamine Ghezali, propus celor de la Rapid: „E cel mai bun, face diferența!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Nagyvagany
Nagyvagany  •  07 Iunie 2023, 20:06

De Balasa mi-ar parea foarte rau sa plece. Este un jucator foarte bun, el da cel mai bine cu capul la OSK.

alexiosas
alexiosas  •  07 Iunie 2023, 14:54

fecefecesebe a facut o gafa de proportii anuntand acum ceva timp ca-l va vinde pe unu Popescu cu 50 milioane iar la voi era sarbatoare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează