FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Alianță nefirească » Șumudică și Anamaria și-au dat mâna împotriva inamicului comun: "Toți experții de care n-a auzit nimeni"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 11:30

Marius Șumudică, antrenorul Astrei,  și Anamaria Prodan s-au aliat împotriva experților de la televiziunile de sport care critică jocul Stelei și al Astrei.

"Mă uitam la ce i se întâmplă lui Reghe. Cum trece o perioadă mai proastă, toți își dau cu părerea. Apar câte unii și zic că trebuia să joace cu nu știu ce jucător sau nu știu ce tactică.

Eu nu am nimic de câștiegat d la Reghe și de la Anamaria, dar nu mai pot cu ăștia care își dau cu părere. Ei nu știu ce înseamnă noaptea unui antrenor după meci. Ei stau la TV și ne analizează pe noi", a spus Șumudică la TV Sport ro.

"Sunt niște frustrați. Nu au făcut nimic în viața și s-au angajat la TV ca experți. Atlfel nu auzeau de ei nici vântul și nici pământul" Anamaria Prodan

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
marius.bxl
marius.bxl  •  14 Februarie 2017, 21:12

Oare Sumi ia luat locul lui Alexa ? Nu prea cred .rca ai strigau din tribuna ca o are mica și nu ai convine palmierului

178288629309614
Eduard Girnita  •  14 Februarie 2017, 14:02

E bine ca in schimb aude lumea de voi prin realizarile marete pe plan mondial ce sa spun! Curg cumva cupe peste voi si noi nu stim? Tremura de frica noastra Europa nu?Ingheata de frica spaniolii,nemtii,englezii,italienii,etc.cand aud de echipele romanesti!?

nebraska
nebraska  •  14 Februarie 2017, 13:47
Postat de stelbz pe 14 Februarie 2017, 12:16

FOARTE CORECTE SPUSELE CELOR DOI !

Daca esti gigist asa o fi,pentru cineva obiectiv bat campii aia doi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează