FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Alibec, Budescu și Tamaș pornesc răscoala la Astra! Nu vor să plece în cantonamentul din Antalya

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 12:48

Astra are un retur de campionat foarte bun, fiind pe locul 2 în Liga 1, la o lungime în spatele liderului CFR Cluj. Dar situația nu e deloc roz la giurgiuveni. 

Budescu, Tamaș și Albec se gândesc să nu plece în ianuarie în cantonamentul din Antalya cu echipa pentru că nu și-au primit restanțele salariale, scrie Fanatik. Două luni de întârziere la plata contractelor au majoritatea jucătorilor. 

Situația financiară de la Astra nu pare să se remedieze nici în următoarea perioadă. Patronul Ioan Niculae nu le-a achitat restanțele jucătorilor, așa cum promisese după victoria cu 1-0 în fața Craiovei, din urmă cu două etape.  

După eșecul din etapa trecută cu CFR Cluj, 0-2, Ioan Niculae a intrat în direct la GSP Live, iar în momentul în care a fost întrebat de restanțele financiare a închis telefonul. (Detalii AICI)

„Jucătorii sunt nemulțumiți și eu pot să le zic orice sau să îi antrenez, nu prea pot schimba mentalitatea lor, dacă ei sunt cu gândul în altă parte. Am luat șapte galbene și un roșu în ultimele meciuri, băieții sunt nervoși, neplătiți și nu mai ascultă”, a spus Bogdan Andone după CFR - Astra 2-0 

Vezi și:

CFR CLUJ - ASTRA 2-0 // VIDEO Ioan Niculae s-a enervat la GSP Live când a fost întrebat de salariile restante: „Iar începeți cu prostiile” + Critici dure pentru Istvan Kovacs

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
sexilian
sexilian  •  20 Decembrie 2019, 16:39

sa-i moara oile ciobanului ca sa credem........

sasesase
sasesase  •  20 Decembrie 2019, 15:36

O să împrumute de la FCSB bani pentru a plăti salariile restante in contul celor 6p din play off. Doar este legal ca FCSB să își ajute sateliții cu bani.

gigicoaste
gigicoaste  •  20 Decembrie 2019, 14:33

Vorbesti ca un adevarat insider! Licrezi la Astra? Esti singurul asa afirmatii, imposibil de imaginat din n motive, dar poate ca stii tu ceva ce noi nu stim. Poti sa detaliezi de unde o satfel de idee? 3 jucatori cu perosnalitate, care nu multi isi permit sa le plateasca salariile, la cel putin doi dintre ei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează