FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alibec e printre cei mai slabi din Liga 1! Doar 3 atacanți se mai află în aceeași situație

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2017 11:30

Denis nu are niciun gol în acest sezon de L1. Doar Daniel Popa, Andrei Cristea și Golubovici se mai află în aceeași situație, dintre atacanții titulari din competiție.

Becali speră să obțină 15 milioane de euro în schimbul unui atacant de 26 de ani care nu marchează niciun gol! Acesta e statutul pe care-l are acum Alibec. Denis a fost foarte important în meciurile din Champions League, a înscris la Plzen și a jucat de unul singur împotriva lui Sporting, dar efortul lui se oprește în Europa.

În Liga 1 se odihnește. Sau nu mai vede poarta, vorba lui Hagi. După 8 etape consumate nu are niciun gol, chiar dacă i-a fost preferat în permanență lui Gnohere, concurentul pentru locul de titular. Francezul cu origine ivoriană a marcat 4 goluri, însă nu speră să devină el opțiunea principală, "număr 9" rămâne Alibec, pe care Gigi îl consideră o marfă importantă pentru viitor.

Patronul susține că există interes din Anglia pentru Denis: "I-am zis să termine cu gesturile astea, cu ridicatul mâinilor și cu protestele, că formațiile din străinătate îl urmăresc și țin cont de tot!".

Cluburile de "afară" țin cont, sigur, și de cifrele din CV-ul atacantului. Alibec nu are niciun gol în acest sezon din Liga 1 și a bifat în carieră un singur sezon cu cifre bune. În stagiunea în care Astra a devenit campioană, 2015-2016, vârful a înscris de 16 ori, un randament cu care a contribuit hotărâtor la titlul câștigat de giurgiuveni.

Sezonul excelent pe care l-a reușit sub comanda lui Șumudică nu cosmetizează îndeajuns datele din jurul lui Denis. În 10 sezoane ca fotbalist profesionist a marcat 47 de goluri, rezultă o medie de 4 sau 5 goluri pe campionat. Extrem de puțin pentru un vârf! 

Cum s-au descurcat atacanții folosiți cel mai des

 tabel atacanti

Balde e mai bun în 30 de minute!

Alibec a bifat 5 meciuri în Liga 1 fără să marcheze, CFR a găsit un vârf care a înscris două goluri într-un meci în care a fost folosit doar 31 de minute. Ibrahima Balde a debutat pentru ardeleni la 2-0 cu Voluntari, 8 minute, și apoi a fost trimis pe teren la Timișoara, în partida pierdută de formația lui Dan Petrescu cu 3-4. Ivorianul a apucat să înscrie de două ori, cu care a mai redus diferența de scor, una care devenise șocantă la un moment dat, 4-0. Pe Alibec s-au plătit două milioane de euro, Balde n-a costat nimic, a ajuns la Cluj din postura de fotbalist liber! Denis nu e singurul nume mare aflat în criză. Dinamo nu a avut un început bun de campionat și din cauza regresului pe care l-a înregistrat Nemec. Slovacul, 11 goluri în sezonul precedent, are un singur gol după primele 8 etape. z

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
brandremist
brandremist  •  30 August 2017, 18:09

Marele Alibec!! Of ce ne facem noi fără "cel mai bun atacant român" (!!!) după cum declara vehement ieri Ilie Dumitrescu scuipându-și de supărare interlocutorii din dreapta și stânga?? E clar că cineva e disperat să îl dea pe ăsta pe undeva și îi e teamă că nu mai prinde băiatul forma pe care o avea la Astra! :)))

dimonty1
dimonty1  •  30 August 2017, 15:46
Postat de balauru48 pe 30 August 2017, 14:18

Poate acum inteleg si prostalaii fecesebisti de ce Alibec n-a fost chemat la nationala...

io nu inteleg ce tot comentati voi dinamovisti?? cate canpionate la rind a loat steaua ma?? in locu vostru nu as mai iesii din cusca??

indolentu
indolentu  •  30 August 2017, 15:33
Postat de balauru48 pe 30 August 2017, 14:59

tot cu filipeneze o arzi, mosneag prostalau?:)))

iete na si cu tine acu ti ai gasit cu cine s o arda prostea asta iel arde calculatoarele politehnicii bucuresti scriind bazaconii p aici

Vezi toate comentariile (28)
Comentează