FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Alibec îi pune la respect pe steliști: "Au început să vorbească prea mult" » Care a fost cea mai mare greșeală a carierei

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 09:04

Atacantul Astrei, Denis Alibec, a comentat zvonurile care spun că Dinamo nu va juca la capacitate maximă contra Astrei, pentru a ajuta echipa lui Șumudică să câștige titlul în dauna Stelei.

"Cred că zvonurile astea le-au lansat cei de la Steaua. Au fost obișnuiți să câștige tot în ultimii ani, iar acum, când văd că noi suntem atât de aproape de titlu, au început să vorbească prea mult. Noi răspundem pe teren", a spus Alibec într-un interviu acordat ediției tipărite a Gazetei.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a dezvăluit și care este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în carieră.

"Eram căpitan la Inter Primavera, mă adaptasem bine, dar, din păcate, s-a schimbat antrenorul, care a zis că n-are nevoie de tineri. Iar când mai erau două zile din mercato, am ales să plec în Belgia. A fost o eroare. Ar fi trebuit să rămân în Italia, unde ar mai fi fost alte soluții."

"Sunt mai nebunatic, îmi place să fac spectacol", se autocaracterizează Alibec, care recunoaște că și-a înfruntat antrenorii. El dezvăluie și un episod inedit cu Mourinho. 

Interviul integral cu atacantul Astrei poate fi citit acum la chioșcuri și online - AICI 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
739726022812358
Mihail Negulescu  •  29 Aprilie 2016, 17:28

Ce poți zice? Un jucător de fotbal (care spune multe), contaminat de bădărăniile antrenorului său. După ce au fost "ajutați" cu nerușinare de frf, acum au prins glas. Așa se întâmplă cu oamenii fără educație. După meciul de pomină de la Giurgiu, în care S. Colțescu, a furat Steaua fără rușine și alte partide influențate (în favoarea lor), de arbitri, mai vine și acea hilară amânare a suspendării lui Șumudică, pentru la anul, când acesta poare că nu mai antrenează în România. Meciul de care aminteam mai sus, a făcut diferența de 6 puncte, din clasamentul actual. Altfel cele 2 echipe erau la egalitate, cu avantaj la victorii directe pentru Steaua. Dece tace deontologul Ov. Ioanițoaia, care-l cita pe Șumudică în fiecare zi, ca pe un titan al gândirii universale?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

794289940697352
Calut Claudiu  •  29 Aprilie 2016, 15:55

Te-ai trezit vrabie??? Oricand....sa ai capu sus. Sa nu te accidentezi

oricare
oricare  •  29 Aprilie 2016, 13:50
Postat de Calut Claudiu pe 29 Aprilie 2016, 11:47

Spalate pe dinti cand rostesti cuvantul steaua ...papagalule.

Steaua e cuvant, papagalule?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează