FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Probleme pentru CFR Cluj! Proces cu fostul antrenor » FRF amână cazul + câți bani cere tehnicianul

Alin Minteuan a fost antrenor secund sau principal la CFR Cluj între 2009 și 2020, cu o pauză în 2012, când a preluat-o pe Unirea Dej.
Alin Minteuan a fost antrenor secund sau principal la CFR Cluj între 2009 și 2020, cu o pauză în 2012, când a preluat-o pe Unirea Dej.

Articol de - Publicat marti, 27 octombrie 2020 17:26 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 19:44

Din iulie, fostul secund al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, Alin Minteuan, a demarat la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor procesul de recuperare a unor restanțe în valoare de 30.000 de euro, însă forul FRF tot amână cazul.

Din iunie 2020, de la reluarea campionatului, după pauza cauzată de pandemie, Minteuan nu a mai avut acces nici la club, nici la echipă. Avea contract până pe 30 iunie, dar nu fusese de acord să semneze niște acte prin care conducerea grupării din Gruia le cerea jucătorilor și antrenorilor să accepte amânarea unor drepturi financiare restante.

Alin Minteuan, blocat de CNSL

În primă fază, CFR i-a propus lui Minteuan să-i achite drepturile la zi, până în martie, când s-a întrerupt campionatul. Tehnicianul nu a fost de acord, pe 26 mai notificând clubul să i se plătească tot contractul, plus prima de câștigare a titlului, proporțional cu numărul de etape cât a fost pe bancă.

Cum ardelenii nu au mai răspuns, pe 28 iulie, Minteuan a demarat procesul de recuperare a banilor, 30.000 de euro, la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor de la FRF, for condus de Gabriel Manu. De atunci însă, a primit 4 termene, fiecare la distanță de aproximativ 3 săptămâni. Iar cazul său stagnează, deși regulamentul prevede ca un astfel de speță să fie rezolvată în cel mult 30 de zile.

La primele 3 termene, din 18 august, 8 septembrie și 29 septembrie, la care CNSL nu a dat nicio rezoluție, CFR nu a intervenit. A făcut-o abia la al 4-lea termen, cel din 20 octombrie, când a depus niște note scrise, cerându-le celor de la AFAN, care îl reprezintă pe Minteuan, să depună la CNSL contractul antrenorului în original, precum și meciurile la care acesta a stat pe banca vișiniilor în sezonul precedent. „Sunt doar niște tertipuri, ca să tragă de timp. Toate documentele depuse sunt conforme cu originalele, așa cum cer regulamentele", spun surse implicate în caz.

28 de etapedin cele 36 ale sezonului 2019-2020 a stat Minteuan pe banca celor de la CFR

Nu am nici o explicație pentru ce CNSL a dat termene așa de mari și nu respectă regulamentele, care spun că în 30 de zile trebuia să dea o decizie
- Emilian Hulubei, președinte AFAN 

Am fost îndepărtat de la club fiindcă nu am fost de acord să semnez reeșalonarea unor datorii. Ce garanție aș fi avut că îmi luam banii, dacă nici acum, la comisii, nu pot face asta?! Nu înțeleg de ce atâtea amânări
- Alin Minteuan, ex-secund CFR

VIDEO Alin Minteuan: „Nu voi mai lucra la CFR cât va fi acolo Petrescu! Stilul lui e să se plângă întotdeauna"

Citește mai multe știri de actualitate:

„Transferul lui Sabin Ilie la Fener a fost o cacealma” » Dezvăluire de senzație: cum au fost păcăliți turcii să plătească 1,5 milioane de euro

Antun Palic s-a întors în Liga 1! A fost prezentat oficial alături de un alt fost jucător de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
talpaiadului
talpaiadului  •  27 Octombrie 2020, 20:25
Postat de valeri.lewis pe 27 Octombrie 2020, 19:52

Ar trebui sa-i dea banii omului. E un gest de bun simt sa-ti achiti obligatiile financiare

Bravo, exact asta sustine si domnul Cortacero...

bazinga
bazinga  •  27 Octombrie 2020, 20:24

WUNDERBAR !

1391972634181505
Adrian Popescu  •  27 Octombrie 2020, 20:04

Minteuan este copia fidelă a fostului căpital de la Rapid Nicolae Stanciu și a fostului căpital de la Steaua Tudorel Stoica. Fiecare a fost căpital important al echipei respective și din motive este adevărat diferite, nu a lăsat loc de bună ziua.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează