FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ţălnar nu a mai avut puterea de a critica arbitrajul: "Radu Petrescu nu a avut mari probleme" » Ce spune despre Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 07 mai 2013 21:29

Antrenorul celor de la Dinamo, Cornel Ţălnar, nu a mai avut puterea nici de a critica arbitrajul la finalul partidei cu Ceahlăul, terminată la egalitate, 1-1. "Cîinii" nu au primit două penalty-uri clare, iar golul înscris de nemţeni a venit în urma unei preluări cu mîna.

"A fost un arbitraj bun. Nu a avut mari probleme. Important este că am pierdut 2 puncte. După cum arată Dinamo la ora actuală, să fim mulţumiţi pînă unde am ajuns.

Nu ne permitem să aliniem o echipă stabilă. Facem foarte multe erori. Pînă acum este bine. Noi am avut cel mai greu program. La meciul cu Steaua doar ambiţia jucătorilor poate compensa cu valoarea jucătorilor lui Reghecampf", a spus Conrel Ţălnar la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
tibosu
tibosu  •  08 Mai 2013, 08:26

stati linistiti ca aia care zic ca a fost blat au toate motivele: dinamo e clar ca nu vrea sa joace in uefa, ce dracu sa caute cu lotul asta acolo? la cate meciuri se joaca in uefa n-ai ce sa cauti cu lotul asta subtire, risti sa te bata iar pescarii din nord si sa pierzi si ultimii 300 de suporteri pe care ii mai ai (auu, auu, auuu); au dat meciul lu' pinalti ca asa vine, ce dracu, deschideti ochii!

putregaiu
putregaiu  •  08 Mai 2013, 08:24
Postat de ciinefoarterosu pe 07 Mai 2013, 23:14

Avem cel mai prost si nesimtit antrenor:1.i-a pus la index pe cei debutati de Bonetti:Nica,Filip,Burnea si-i foloseste pe cei bagati la rebuturi sau terminati de antecesor:rus,musat,cristea,danciulescu,scutaru;2.acum se plinge de lot ,dar a fost primul care s-a declarat multumit de lot;3.saboteaza ,prin toate mijloacele ,obtinerea unui loc mai bun;4.incoerent in decizii si discurs(te minunezi ce truisme sau ce imbecilitati debiteaza).Personaj de speriat copiii...

unde mai pui ca e si gravid in luna a zecea

mvradulescu
mvradulescu  •  08 Mai 2013, 07:31

Primiseră penaltiurile în devans, în partida de la Bistrița ! Asa că, ... per total mai corect decât asa nu se poate !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează