FOTBAL  »  Superliga  »  INTERNATIONAL - DINAMO 1-3

Ţălnar: "Vorbim despre titlu după următoarele 5 meciuri"

Articol de - Publicat sambata, 27 februarie 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, se declară mulţumit de prestaţia elevilor săi, dar evită încă să vorbească despre şansele roş-albilor la titlul de campioană.

"O partida foarte disputată, am început bine prima repriză, dar din cauza unor inexactităţi şi a unor ratări monumentale, am luat gol pe o greşeală colectivă. La pauză am avut o discuţie dură cu jucătorii, le-am zis că fără determinare nu poţi învinge. Am avut repriza a doua, felicit echipa.

Mă bucur că Florin Bratu a dat două goluri la echipa a II-a, la meciul viitor îl aştept la prima echipă. Despre titlu la Dinamo vorbim după următoarele 5 meciuri", a spus Ţălnar la conferinţa de presă de după meci. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  27 Februarie 2010, 22:46

titlul cu arbitri RUSINE mare frate sa va fie

 •  27 Februarie 2010, 22:00

OFTICATILOR VA ROADE INVIDIA CA DINAMO A CASTIGAT, OLTENILOR LE-A DAT ARBITRU 11M CA TOT TIPAU DE LA MECIUL CU DINAMO, CAND AU AVUT 2 OCAZII TOT MECIUL,IAR COSTEA A RATAT B-UL II MANANCA C MITITELU NUME PREDESTINAT HAI DINAMO LA DUSMANI SANATATE SI ATAT

 •  27 Februarie 2010, 21:46
Postat de chris_gali pe 27 Februarie 2010, 21:32

talnar cred ca se declara cel mai multumit de prestatia....arbitrului , autor a 2 goluri !!!...daca si talnar asta e antrenor....cu arbitrajele astea poate s-o antreneze pe dinamo si ...adrian copilu minune si dinamo iese campioana !!!....bataie de joc !!!....made in romania !!!

amice...esti bolnav psihic...tipic pt stirile de la ora 5

Vezi toate comentariile (5)
Comentează