FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GLORIA BISTRIŢA, AZI, 21:30, ÎN DIRECT LA DIGI SPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

ALPAB trimite săgeţi către Dinamo: "Stadionul nu are nici o defecţiune, doar Dinamo a vrut să mute meciul în altă parte!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 19 octombrie 2012 17:35

În această dimineaţă la stadionul Naţional Arena din Bucureşti a avut loc şedinţa tehnică înaintea meciului dintre Dinamo şi Gloria Bistriţa, programat de la 21:30, în Direct la Digi Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. La aceasta au participat reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal, ai Comisiei Centrale a Arbitrilor, dar şi ai clubului Dinamo.

La întîlnire au participat şi Alexandru Deaconu, dar şi Dumitru Dragomir şi Valentin Alexandru, alături de reprezentanţii postului care va transmite meciul în această seară.

După şedinţă s-a decis ca meciul din această seară dintre Dinamo şi Gloria Bistriţa să aibă loc pe Arena Naţională aşa cum era stabilit iniţial.

" ALPAB nu a comunicat conducerii Dinamo nici o defecţiune pe stadionul Naţional Arena, decizia ca partida să se desfăşoare pe stadionul Dinamo a aparţinut exclusiv conducerii clubului, fără a se cere opinia administratorului stadionului", susţin oficialii ALBAP (Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti) ai serviciului de relaţii publice şi internaţionale.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
flo_ax
flo_ax  •  19 Octombrie 2012, 18:30
Postat de spartandinamovist pe 19 Octombrie 2012, 16:09

ieri 7 mi bilete vindute ... oaie bas..ita

aplauze! ai reusit sa faci 3 greseli elemente de gramatica intr-o singura propozitie. Mandria tarii!

nelutzu_strada
nelutzu_strada  •  19 Octombrie 2012, 18:14

NU INTELEG CE CAUTA UN SUPORTER STELIST PE O PAGINA WEB CU STIRI DESPRE dinamo...MARSH LA ARTICOLELE CU BEHAITORI

zguby91
zguby91  •  19 Octombrie 2012, 17:50

probabil au vandut doar 5-6 bilete

Vezi toate comentariile (10)
Comentează