FOTBAL  »  LIGA 1  »  ARBITRAJ

foto Altă eroare mare de arbitraj în Liga 1 » Ion Crăciunescu: „Nici n-ai nevoie de VAR aici!”

Ion Crăciunescu, fost mare arbitru internațional, susține că FC Argeș a avut un penalty neacordat în partida cu Hermannstadt (0-1) din etapa #9 a SuperLigii.
Ion Crăciunescu, fost mare arbitru internațional, susține că FC Argeș a avut un penalty neacordat în partida cu Hermannstadt (0-1) din etapa #9 a SuperLigii.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 20:58 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 21:25

Ion Crăciunescu, fost mare arbitru internațional, susține că FC Argeș a avut un penalty neacordat în partida cu Hermannstadt (0-1) din etapa #9 a SuperLigii.

În minutul 49, la 0-0, la o centrare din bandă, Butean îl trage de tricou pe Donisa, care cade și cere lovitură de la 11m. VAR-ul a analizat faza, însă nu i-a sugerat lui Flueran să revadă la monitor momentul.

Ion Crăciunescu a găsit un penalty nedictat în FC Argeș - Hermannstadt 0-1: „Nici n-ai nevoie de VAR”

E o ținere prelungită. N-ai nevoie de VAR la faza asta, îl trage peste el. Dacă nici asta nu vedem... Nu știu dacă VAR i-a spus ceva sau nu, dar n-avea nevoie să-i spună cineva ceva (n.r. - lui Flueran)”, a declarat Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

VIDEO. Cătălin Straton, gafă uriașă în FC Argeș - Hermannstadt 0-1:

Clasamentul actualizat din SuperLigă

Legenda lui Dinamo care nu se va uita la meciul cu CSA Steaua: „E o jignire să-l numim derby!”
Dinamo - CSA Steaua
Legenda lui Dinamo care nu se va uita la meciul cu CSA Steaua: „E o jignire să-l numim derby!”
Cum o văd englezii pe FCSB înaintea partidei cu West Ham: „Sunt într-o formă groaznică” » Ce jucător al roș-albaștrilor i-a impresionat pe britanici
West Ham - FCSB
Cum o văd englezii pe FCSB înaintea partidei cu West Ham: „Sunt într-o formă groaznică” » Ce jucător al roș-albaștrilor i-a impresionat pe britanici

Playtech: ȘOC! Șeful băncii austriece care deține BCR România, mesaj pentru politicienii români! HALUCINANT ce a spus


Comentarii (2)
ovydyusb
ovydyusb  •  06 Septembrie 2022, 05:46

Mie sincer Ion Craciunescu, un fost mare arbitru, tot respectul pentru extraordinara lui cariera, este partinitor la fazele in care i se cere parerea. De exemplu, daca e vorba de ceva legat de clubul lui Hagi, atunci este sau nu este penalty, depinde daca e de la Hagi sau nu, il apara pe Hagi pana in panzele albe, e fanul lui. Nu poti sa ii ceri parerea acum unui astfel de om. La faza asta, sibianul il trage de tricou in spate si atacantul cade in fata. Se trag reciproc. Apoi atacantul se arunca.

razvan99x
razvan99x  •  05 Septembrie 2022, 21:27

nu a fost penalty. cei doi s-au tras si s-au impins reciproc primul incepand chiar argeseanul care s-a infipt in sibian punandu-i o mana in piept. apoi s-a aruncat ca in bazin *** penalty. o faza la care dinou s-a cerut penalty in careul celalalt in prima repriza jucatorul argesului fiind in spate cere fault dupa ce il loveste pe jucatorul sibian din spate. pai cum sa poata cineva sa dea ceva daca tu faultezi in atac de fapt

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează