FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Altă încurcătură la Dinamo » S-a cerut în instanță DIZOLVAREA societății!

Societatea lui Ionuț Negoiță ar avea de achitat numeroase datorii +31   FOTO
Societatea lui Ionuț Negoiță ar avea de achitat numeroase datorii

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2020 20:16 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 21:27

DINAMO. Probleme nu se mai termină pentru Dinamo! „Resuscitat” cu greu de suporterii din proiectul socios „DDB”, clubul e amenințat de diverși oameni la care Ionuț Negoiță e dator! 

GSP.ro a aflat că reprezentantul unei case de avocatură din Giurgiu, care ar avea de primit bani din partea clubului, a acționat în instanță societatea „SC Dinamo 1948 S.A.” 

Legea specifică faptul că orice persoană care solicită dizolvarea unei societăți are de recuperat datorii în valoare de minimum 10.000 de euro, cuantum care se aplică și în această situație.

EXCLUSIV Altă încurcătură la Dinamo » S-a cerut în instanță DIZOLVAREA societății!

E coadă la datorii la Dinamo!

De menționat ar fi și că acesta nu este un caz singular. În prezent, mai sunt foarte multe pesoane din România, de la impresari până la foști conducători, care au de recuperat bani de la clubul finanțat de Ionuț Negoiță. În perioada următoare, e de așteptat să mai apară și alte entități care pretind că au de recuperat bani de la Dinamo.

De exemplu, Florin Prunea ar avea de primit aproximativ 45.000 de euro din partea lui Dinamo, fostul oficial al „câinilor” anunțând că a acționat deja clubul în instanță.

Impediment în calea vânzării clubului

Multiplele datorii cu care clubul se confruntă reprezintă o problemă în plus și pentru suporterii din „DDB”, care, deși au „pompat” câteva sute de mii de euro în conturile clubului, se trezesc constant cu alte restanțe neachitate. 

Acesta este și unul dintre motivele pentru care negocierile privind vânzarea clubului s-au tergiversat în ultima perioadă. Investitorii care au apărut la porțile clubului s-au speriat de „moștenirea” pe care ar trebui s-o primească de la Negoiță și au sistat, pe rând, tratativele. 

Și ANAF a notificat Dinamo

Între timp însă, pentru Dinamo a apărut o altă urgență. ANAF a notificat clubul că trebuie să plătească 300.000 de euro pentru datoriile legate de baza de la Săftica. Termenul este 25 iunie. Iar dacă roș-albii nu găsesc imediat o sursă de plată, există riscul iminent ca Dinamo să piardă tradiționalul cantonament situat pe DN1.

VIDEO. Justin Ștefan a explicat ce pași trebuie să urmeze Dinamo și FC Botoșani în ancheta epidemiologică

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. EXCLUSIV Claudiu Florică și Tahnoon Nimer au reintrat în cărți pentru preluarea clubului » Avem toate detaliile!

EXCLUSIV Dinamo, notificată de LPF » Când ar putea disputa primul meci + staff-ul i-a atenționat pe jucători!

374 de zile de frământări la Dinamo » Cronologia evenimentelor care au zdruncinat clubul în ultimul an

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (70)
147259629210475
Valentin Onea  •  16 Iunie 2020, 09:59

Pai de-aia nu vine nimeni sa cumpere clubul. Zilnic apar fel de fel de datorii si debitori. Asa ca falimentul ne maninca.

catalynn
catalynn  •  16 Iunie 2020, 09:55
Postat de ang3ldev1l pe 16 Iunie 2020, 01:46

In care normal au intrat, in ala unde PSD a "violat" total justitia cu legile ei de s-au permis faradelegi cu sutele, gen mii de puscariasi sa fie liberi, unii condamnati chiar pe viata ? Ca au inmultit si au clonat cam toate cluburile importante din Romania pentru "diversi" insi ce stau in umbra? Cam asta e justitia din Romania, numarul 1 in fiecare an la coruptie in EU. Dar nu-i problema, ca a mai pierdut statul roman la CEDO in fata lui Becali, la fel va pierde si acest proces in la Curtea de Justiție a Uniunii Europene si intre timp UEFA decide ultima cine, ce si de ce, si nu vreo alta instanta civila din Europa si pana acum au ecis ca Steaua si-a pierdut sigla si numele, dar ramane acelasi club din 1947 cu o alta sigla si denumire. PUNCT!

Esti pafarist rău de tot! UEFA a spus clar ca și nu se amesteca in treburile interne ale federațiilor naționale, iar asta este o speța strict locală. FRF sunt obligați sa aplice hotărârile Justiției Romane, dacă nu o fac voit exista și varianta “silit” :-). Dacă ne-a jjijji va câștiga la CEDO sau la CEJ vedem atunci, deocamdată, in caz ca nu știai, iar șansele sunt ca nu știai fiind fcsbist :-))), CEJ intr-o sentinta din vara lui 2018 a creat precedentul juridic care pratic desființează TAS, spunând ca Intantele Civile Naționale au prioritate in fața deciziilor TAS. TAS rămâne astfel ceva gen “comisia de disciplina” a FRF, hotărârile lor se aplica atât timp cât nu se pronunța o Instanța Civilă in speța, caz in care decizia lor e nula.

fibra
fibra  •  16 Iunie 2020, 08:21

Ceea ce era de demonstrat.Nea Goita nu a platit mai de loc,doar a incasat.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează