FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, notificată de LPF » Când ar putea disputa primul meci + staff-ul i-a atenționat pe jucători!

Dinamo e una dintre echipele din Liga 1 pentru care vacanța a continuat și după reluarea campionatului.
Dinamo e una dintre echipele din Liga 1 pentru care vacanța a continuat și după reluarea campionatului.

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2020 17:39 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 17:59

Dinamo e una dintre echipele din Liga 1 pentru care vacanța a continuat și după reluarea campionatului. Asta după ce, cu două zile înaintea disputei cu Chindia, magazionerul clubului a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Conform surselor GSP.ro, oficialii lui Dinamo au fost anunțați dinspre Ligă că, dacă fotbaliștii vor ieși negativi la testul de miercuri, care va avea loc la ora 08:00, atunci vor fi programați să joace sâmbătă, de la ora 17:00. Atunci când ar trebui s-o înfrunte pe Sepsi pe teren propriu.

Până acum, două meciuri de-ale „câinilor” au fost amânate: cel cu Chindia, care trebuia să aibă loc sâmbăta trecută, dar și confruntarea cu Hermannstadt, programată inițial pentru jumătatatea acestei săptămâni. 

Staff-ul lui Dinamo i-a atenționat pe jucători

Dacă scenariul prinde contur, iar testele jucătorilor lui Dinamo vor fi negative, aceștia ar putea efectua miercuri după-amiază primul antrenament după o perioadă de o săptămână de inactivitate. Ceea ce ar însemna foarte puțin timp la dispoziție pentru a pregăti partida cu Sepsi, o echipă deja intrată în „focurile” competiției.

Staff-ul a contactat deja jucătorii, comunicându-le să nu trateze cu dezinteres aceste zile: să aibă grijă la dietă, să se antreneze în interiorul casei, să nu se expună inutil în afara locuințelor.

Mesajul lui Justin Ștefan pentru cluburile din Liga 1: „Nu trebuie să riscăm nimic”

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a transmis în direct la GSP Live un mesaj cluburilor din Liga 1 și a oferit mai multe detalii despre stadiul anchetei epidemiologice de la Dinamo și Botoșani. 

„Țin legătura atât cu cei de la Dinamo, cât și cu cei de la Botoșani. Reiau mesajul pe care l-am transmis și anterior, pentru că au fost niște discuții. Jucătorii la terase în cazul celor de la Dinamo și jucătorii la Mogoșoaia în cazul celor de la Botoșani. Rugămintea mea este ca întotdeauna, în cadrul unei anchete epidemiologice, să aflăm de la început ce s-a întâmplat. Nu trebuie să riscăm nimic.  

Ancheta se bazează pe declarații, astfel încât fiecare implicat trebuie să declare lucrurile așa cum au stat. Ancheta este în desfășurare, atât la Dinamo cât și la Botoșani, cei de la DSP le-au spus așa: 7 zile izolare, retestare, iar dacă testarea este negativă urmează să eliberăm autorizații pentru întoarcerea la locul de muncă. Categoric ambele echipe vor avea nevoie și de câteva zile de pregătire”, a declarat secretarul general al LPF la GSP Live.

VIDEO. Justin Ștefan a explicat ce pași trebuie să urmeze Dinamo și FC Botoșani în ancheta epidemiologică

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. EXCLUSIV Ce profit a făcut Ionuț Negoiță în 7 ani din vânzarea de jucători

VIDEO Și Mutu se gândește s-o ajute cu bani pe Dinamo: „Până acum nu am avut timp”

EXCLUSIV Dinamo se teme de FCSB: „Ne îngrijorează ce am văzut la meciul cu CFR”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  15 Iunie 2020, 22:57

Randum cand mai luati si voi titlu. Va vinde becali pana atunci

thehero2020
thehero2020  •  15 Iunie 2020, 20:43
Postat de cornelconasu pe 15 Iunie 2020, 19:53

De ce jucătorii lui Dinamo au fost obligați să stea fiecare acasă în izolare, iar Botoșani care au doi cu Covid și posibil alți doi (masorul și delegatul echipei) care au venit cu medicul de la Botoșani la Craiova, au rămas....în cantonament și au putut (pe ascuns cum le fac ei pe toate), să se antreneze ??!

povesti. vitan barzesti dupa pauza asta o sa piarda toate meciurile si o sa retrogradeze. pacat ca primul vostru meci nu o sa fie direct cel din cupa ca ilpierdeati cu 5-0. asa o sa aveti fix 2 meciuri in picioare inainte de meciul din cupa exact ca adversarul din cupa.

cornelconasu
cornelconasu  •  15 Iunie 2020, 19:53

De ce jucătorii lui Dinamo au fost obligați să stea fiecare acasă în izolare, iar Botoșani care au doi cu Covid și posibil alți doi (masorul și delegatul echipei) care au venit cu medicul de la Botoșani la Craiova, au rămas....în cantonament și au putut (pe ascuns cum le fac ei pe toate), să se antreneze ??!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează