FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo se teme de FCSB: „Ne îngrijorează ce am văzut la meciul cu CFR”

Jucătorii lui Dinamo nu au mai evoluat de peste 3 luni în Liga 1 +11   FOTO
Jucătorii lui Dinamo nu au mai evoluat de peste 3 luni în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2020 12:32

Dinamo nu a jucat sâmbătă, contra Chindiei, și nu va juca nici miecuri, cu Hermannstadt, după ce magazinerul clubului a fost depistat cu coronavirus. 

Oficialii lui Dinamo vor ca jucătorii și staff-ul să reia antrenamentele, mai ales că pe 24 iunie echipa ar trebui să joace cu FCSB, în turul semifinalelor Cupei României.

„Trebuie să dăm drumul la antrenamente! În perspectiva meciurilor din Cupă, ne îngrijorează ce am văzut la FCSB în meciul cu CFR Cluj, din punct de vedere fizic”, au spus cei de la Dinamo. După apariția cazului de COVID-19 la club, jucătorii lui Dinamo s-au antrenat acasă, în izolare. 

Miercuri, testul decisiv 

Din informațiile GSP.RO, jucătorii lui Dinamo vor efectua miercuri dimineață al cincilea test pentru coronavirus. În funcție de rezultate, jucătorii vor afla dacă pot reîncepe antrenamentele sau dacă mai stau în izolare. 

„Magazinerul ne-a zis că e în regulă. Nu are nicio problemă, nu a luat nicio pastilă”, au spus șefii lui Dinamo despre angajatul depitat cu COVID-19 și aflat sub supraveghere la Spitalul „Victor Babeș”.

FOTO. Imagini de la amicalul Dinamo - Rapid 1-0

+7 FOTO

VIDEO Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Florin Prunea și-a ținut promisiunea: „Am dat-o pe Dinamo în judecată!”

Dan Petrescu atras de Dinamo cu un salariu URIAȘ! Cristi Borcea, dezvăluiri în direct: „I-am pus banii pe masă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
albub
albub  •  15 Iunie 2020, 15:51

Care cei de la Dinamo? Si toti in cor au spus acelasi lucru,nu a avut niciunul o alta parere? Ce vorbesti tati,jurnalism high class!

jimraynor8
jimraynor8  •  15 Iunie 2020, 15:41
Postat de valdino pe 15 Iunie 2020, 15:00

E usor sa fii jurnalist..Spui ceva de o echipa, in speta Dinamo , si zici...au spus cei de la Dinamo !:)))))

doar stii ca asta-i stilul lui apostol

rocky2
rocky2  •  15 Iunie 2020, 15:20

In 180 de minute jucate cu Guimaraes abia daca au avut vreo 2 ocazii si n-au marcat deloc! Cu CFR, echipa campioana, de trei meciuri nu reusesc sa marcheze! Si au cei mai scumpi atacanti din univers, Man, Tanase, Coman, Morutan

Vezi toate comentariile (7)
Comentează