FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dan Petrescu atras de Dinamo cu un salariu URIAȘ! Cristi Borcea, dezvăluiri în direct: „I-am pus banii pe masă”

Cristi Borcea (50 de ani) a dezvăluit că l-a vrut pe Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, la Dinamo, în 2008, dar patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucșaru, s-a opus mutării. +11   FOTO
Cristi Borcea (50 de ani) a dezvăluit că l-a vrut pe Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, la Dinamo, în 2008, dar patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucșaru, s-a opus mutării.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 09:51

Cristi Borcea (50 de ani) a dezvăluit că l-a vrut pe Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, la Dinamo, în 2008, dar patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucșaru, s-a opus mutării.

După ce în sezonul 2007-2008 Dinamo a avut patru antrenori, Cristi Borcea l-a dorit pe Dan Petrescu pe banca echipei sale, așa cum a dezvăluit fostul acționar al „câinilor”. 

„CFR Cluj are un antrenor extraordinar. Am vrut să-l iau pe Dan Petrescu la Dinamo. Am venit cu 500.000 de euro. Mă pusesem de acord cu el. Trebuia numai ca Victor Becali să discute cu Dumitru Bucșaru. A fost înainte de sezonul câștigat de Urziceni.

I-am adus 500.000 de euro imediat. El e foarte corect, d-asta e și antrenor mare. A zis «Eu îmi dau acceptul, dar să iei acceptul patronului». Nu și-a dat Bucșaru acordul. E prima dată când spun asta. Pe Dinamo voia s-o antreneze orcine. Aveam cei mai buni jucători și cel mai mare buget. 

Acum, dacă aș fi la Dinamo, l-aș lăsa pe Mihalcea. A fost în perioada asta grea, ce să-i mai ceri? A fost și națională... Mai dinamovist ca el câți să fie acum? Vorbesc despre momentul de față”, a declarat Cristi Borcea la Realitatea Plus.

În sezonul 2008-2009, Dinamo a fost antrenată de Mircea Rednic și a terminat pe locul 2, după Unirea Urziceni, echipa lui Dan Petrescu. 

Dan Petrescu (52 de ani) a antrenat de-a lungul carierei la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Sunning, Al Nasr, Guizhou Hengfeng și CFR Cluj.

300.000 de eurocâștigă pe an Dan Petrescu la CFR Cluj

FOTO. Imagini de la amicalul Dinamo - Rapid

+7 FOTO

VIDEO. Conferința lui Dan Petrescu după CFR Cluj - FCSB 1-0

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Gigi Becali și Cristi Borcea, dialog spectaculos la TV: „Prea umblai la butoane” vs. „Dădea bani adversarilor noștri” » Ce farse și-au făcut la telefon

Cristi Borcea anunță că e dispus să bage 300.000 de euro anual la Dinamo! Condiția pusă: „E singura salvare”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
creeperno
creeperno  •  15 Iunie 2020, 23:04

Am fi vrut noi locul 2. Ne pregateam cu adevarat de champions league

pirucul
pirucul  •  15 Iunie 2020, 21:12

dinamo a terminat pe 3 nu pe 2 incapabililor.

andrey.fcd
andrey.fcd  •  15 Iunie 2020, 16:10
Postat de playout4ever pe 15 Iunie 2020, 15:43

Vrem si noi in play-off, ne-am saturat d umilintze! Opriti va rog campionatul, ca nu vrem sa jucam la matinal! Ham ham!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează