FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 0-1

“Am avut noroc”

Articol de - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Gigi Becali a spus că gălăţenii au fost mai buni şi l-a înţepat pe Lăcătuş.

Aseară, la Fanatik Show, fi­nan­ţa­torul Stelei s-a declarat deza­mă­git de modul în care au evoluat roş-al­baştrii şi a recunoscut că Steaua nu a meritat victoria la Galaţi: “Am avut noroc şi am dat golul ăla, dar ei au fost mai buni ca noi. Am albit la acest meci”. Gigi a trimis săgeţi şi către Marius Lăcătuş, că­ru­ia îi reproşează modul în care a pre­gă­tit partida: “S-a schimbat sis­te­mul de joc, dar nu în bine. A fost ce­va greşit şi cu Mirel Rădoi la mijloc”.

Patronul din Ghencea nu l-a uitat nici pe directorul general al Oţelului, Marius Stan, pe care l-a acuzat că, în eventualitatea unui succes al formaţiei antrenate de Grigoraş, şi-ar fi oprit o mare parte din banii de la CFR: “Dacă ne băteau, jucătorii ar fi luat doar cîte 3.000 de euro dintr-un milion. Restul banilor s-ar fi dus pentru campania electorală a lui Stan”.

Dică suspendat

Nicolae Dică a încasat la Galaţi al şaptelea cartonaş galben al sezonului şi nu va putea evolua în partida cu Poli Timişoara, de marţi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
 •  20 Aprilie 2008, 23:44

D-l Becali,patroan fiind,poate sa spuna ce vrea.Si-asa NU SE PRICEPE la fotbal.In meciul cu Otelul,Steaua,a "facut",tactic un meci MARE! Bravo,Lacatus !Daca CONSIDERI ca Radoi e BUN la un meci in POARTA -acolo sa-PUI ! TU stii cel mai BINE ! Un sincer BRAVO ! pentru meciul de ieri cu Otelul !

 •  20 Aprilie 2008, 21:59

Daca ai nevoie de cursuri,laboratoare,seminarii,le gasesti aici.In plus ai un forum cu discutii inteligente,si alte sectiuni interesante.Daca vrei un domeniu gratuit posteaza la noi pe forum.

 •  20 Aprilie 2008, 17:48

Corect...intotdeauna norocul tine cu cei puternici!!!Si cum il credetzi voi pe BECALI un oier si un incult,eu chiar il apreciez pt tot ce face,chiar daca mai e si de ochii presei....ciobanul isi baga .... in toti!!!!Pai ce ati vrea voi ,sa castige maghiarii aia imputzitzi campionatul,bah baietzi aici suntem in viatza reala,treziti-va sa sarbatorim cu Steaua titlul de campioana!!!Sus vioara nea GIGI!1

Vezi toate comentariile (37)
Comentează