FOTBAL  »  Superliga  »  

"Am luat trei puncte mari"

Articol de - Publicat miercuri, 23 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Eugen Neagoe a fost mulţumit de victoria elevilor săi împotriva arădenilor, dar vrea ca jucătproii gorjeni să rămînă concentraţi şi la următoarele partide. "Am reuşit să cîştigăm trei puncte foarte mari, importante pentru noi. Din păcate, dintr-o partidă care părea a fi uşoară ne-am făcut meciul greu deoarece am ratat foarte mult şi am primit un gol dintr-o execuţie extraordinară a lui Hidişan. Am terminat jocul iarăşi cu emoţii fiindcă nu am ştiut să profităm de situaţiile create pentru a încheia conturile mult mai repede", a comentat Neagoe.

"Pînă la urmă este bine şi este foarte important că am reuşit să cîştigăm. Este o stare de oboseală la echipă, pentru că sînt cam aceiaşi jucători care au evoluat meci de meci şi probabil drumurile destul de lungi şi jocurile care ne-au solicitat îşi spun cuvîntul. Am avut jocuri foarte grele şi nu cred că e vorba de automulţumire la jucătorii mei", a declarat Neagoe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  26 Aprilie 2008, 20:57

sunt mari pt ca le dai inapoi mioveniului etapa viitoare blatistule

 •  25 Aprilie 2008, 11:00

trei puncte mari care ne ajuta la retrogadare

 •  23 Aprilie 2008, 16:41

"dar vrea ca jucătproii" ... mai nou inventati si cuvinte, analfabetilor!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează