FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ÎN CIPRU

"Am venit pentru echipa mare"

Articol de , , - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Atacantul peruan Jaime La Torre (foto, 21 de ani) a sosit joi noapte în Romania pentru a semna un contract cu Steaua II. "Eu ştiu că am venit pentru a evolua în Liga Campionilor. Am vorbit cu Mendoza şi el o să mă ajute să mă acomodez mai repede aici. Nu ştiu cine este antrenor, dar pot să spun că am auzit de Hagi, Popescu şi Dan Petrescu", a spus La Torre pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1. El a venit gratis de la Universitario de Deportes, unde a jucat şi actualul dinamovist Galliquio.

 Ultimele noutăţi din cantonament
Ieri la prînz, Gigi Becali trebuia să ajungă în cantonamentul Stelei de la Larnaca, însă în ultimul moment a renunţat la deplasare, pentru că a răcit şi a făcut temperatură. Preşedintele Valeriu Argăseală şi vicepreşedintele Teia Sponte sînt de ieri la Larnaca, pentru a asista la pregătirile echipei.

Columbianul Zapata ar fi trebuit să plece săptămîna viitoare din Cipru pentru a fi prezent la reunirea echipei naţionale a ţării lui. Portarul a fost însă anunţat în ultimul moment de selecţioner că nu va mai conta pe el la meciul amical cu Uruguay, programat miercuri.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
 •  02 Februarie 2008, 02:49

Pacat ca nu prea conteaza selectionerul pe el.Este un jucator bun.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close