FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Azi a avut loc un nou termen în procesul FCSB - CSA Steaua pentru palmares! Ce au făcut judecătorii după intervenția fanilor FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 14:15 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 14:41

Azi, la Curtea de Apel București, a fost programat un nou termen în procesul dintre FCSB și CSA pentru palmaresul Stelei, dar a fost amânat după o intervenție a fanilor echipei lui Gigi Becali.

Noul termen al procesului pentru palmares a fost stabilit pentru 15 februarie 2021, anunță Asociația „Salvați Steaua”, cea care a intervenit azi în disputa juridică. Organizația creată de fanii FCSB a introdus o cerere de intervenție accesorie (n.r- o formă de participare a terților în proces, de partea uneia dintre părți), iar judecătorii au decis să amâne cazul.

„Datorită cererii de intervenție înaintată Instanței de către Asociația «Salvati Steaua», procesul a fost amânat pentru data de 15.02.2021. Avem probe noi, care nu erau în dosar”, spun fanii FCSB.

Istoricul disputei FCSB – CSA Steaua pentru palmares

CSA Steaua a câștigat pe 5 iulie, la Tribunalul București, palmaresul echipei de fotbal Steaua, de la înființare, 1947, până în 2003. Decizia nu a fost definitivă, iar FCSB a atacat-o la Curtea de Apel București.

Palmaresul CSA Steaua:

  • 21 de titluri de campioană în Liga 1
  • 20 de Cupe ale României
  • 4 Supercupe
  • 1 Cupa Campionilor Europeni
  • 1 Supercupa Europei

Ce are FCSB: 

  • 5 titluri de campioană
  • 3 Cupe ale României
  • 2 Supercupe
  • 2 Cupe ale Ligii

VIDEO Vasile Iordache îl critică pe Gigi Becali și se pronunță în războiul FCSB vs. CSA Steaua: „Să ajungi să te judeci pentru CCE e rușinea maximă”

Citește mai multe știri despre disputa FCSB - CSA Steaua: 

Florin Talpan, ultimatum pentru FRF și LPF: „Dezafiliați FCSB și predați-ne locul în Liga 1”

Gabi Balint, necruțător cu federația, după ce a scos FCSB 2 în calea celor de la CSA Steaua: „Ori sunt incapabili, ori sunt răuvoitori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (404)
parpalache
parpalache  •  17 Noiembrie 2020, 07:41
Postat de tictris pe 16 Noiembrie 2020, 22:32

Imi cer scuze, insa pentru bucuresteni orice provincial de genul tau se simte de la o posta! Are un aer si un miros anume, inconfundabil; cand eram student, provincialii ca tine se simteau de la o posta! D-asta s-a imbacsit Bucurestiul! Pe de alta parte, te asigur eu ca niciodata nu vei fi bucurestean, chiar daca ai buletin si 5 vile in Bucuresti; pentru ca nimic nu te califica social si/sau natural cu acest statut. Traiesti in Bucuresti, dar esti strain de el; si asa vei fi toata viata; la fel si urmasii tai! In literatura, asta se defineste a fi dezradacinat... "Metre":-)))))

Hopaa!Pai 80% din bucuresteni suntem cu bunicii sau parintii nascuti in Romania profunda!sau in provincie,ma rog!cine erau bucuresteni -sa zicem pe la 1800?Ne spun documentele istorice:negustori balcanici,fanarioti bogati!Cu lefegii-arnauti-de asemenea balcanici!Plus robii *** ai celor bogati!Plus servitoarele unguroaice!Multe biserici,multe sarbatori religioase in care se dadea de pomana calicilor!Adica schiopii,orbii-reali sau inchipuiti-raufacatorii fugiti de acasa din tarile romane sau de aiurea*** alungate din sat!Care s-au asezat formand mahalale!Astia sunt bucurestenii vechi!Te simti onorat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forumeer
forumeer  •  16 Noiembrie 2020, 23:31

De obicei, voi, jurnalistii GSP, sunteti pe langa subiect cand e vorba de Steaua si fcfcsb 2003, dar acum, cu finalul articolului, pot spune doar: spot on! Plus ca si Tribunalul Bucuresti spune acelasi lucru. Citez: "Palmaresul CSA Steaua: 21 de titluri de campioană în Liga 1 20 de Cupe ale României 4 Supercupe 1 Cupa Campionilor Europeni 1 Supercupa Europei Ce are FCSB: 5 titluri de campioană 3 Cupe ale României 2 Supercupe 2 Cupe ale Ligii"

tictris
tictris  •  16 Noiembrie 2020, 23:23
Postat de samertx pe 16 Noiembrie 2020, 23:11

Tu ești podarul. Ok, metre! Ia spune-mi cum organizezi evenimentul lui Tudor când dă buzna peste tine? Îți iei nădragii la spinare și-o tai peste Dunăre? Că tot veni vorba de olteni bucureșteni. :))

Esti in eroare! Daca te-ai nascut si ai crescut la Novaci-Gorj, n-ai nicio treaba cu Bucurestiul astazi.... evident, nici pomeneala de "a treia generatie de bucuresteni"... Bre, te-ai nascut in PROVINCIE... unde te visezi tu la a treia generatie de Bucuresti?!? Chiar n-ai niciun elementar simt al ridicolului? Mda... tipic oltenesc...:-))) Vai de novacii tai... Exact ce povesteam mai jos despre provinciali... miroseau exact ca tine acum!

Vezi toate comentariile (404)
Comentează