FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA VS FCSB

Gabi Balint, necruțător cu federația, după ce a scos FCSB 2 în calea celor de la CSA Steaua: „Ori sunt incapabili, ori sunt răuvoitori”

Gabi Balint (57 de ani) crede că Federația Română de Fotbal a greșit flagrant când a aprobat noul sistem de promovare în Liga 2.
Gabi Balint (57 de ani) crede că Federația Română de Fotbal a greșit flagrant când a aprobat noul sistem de promovare în Liga 2.

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 22:34 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 23:16

Gabi Balint (57 de ani) crede că Federația Română de Fotbal a greșit flagrant când a aprobat noul sistem de promovare în Liga 2.

  • Context: FRF a anunțat oficial modalitatea prin care vor fi împerecheate echipele în cele 5 finale pentru promovarea în Liga 2: conform țintarului, Steaua și FCSB 2 se vor afla față în față, dacă vor câștiga în semifinale. Detalii AICI!

Gabi Balint este unul dintre marii susținători ai proiectului de la CSA Steaua. Acesta susține că o eventuală dispută directă cu FCSB, în finala pentru promovare, ar putea crea niște conflicte care puteau fi evitate. 

Gabi Balint: „Cei de la FRF sunt incapabili sau răuvoitori”

„Nu ar fi trebuit să le bage în aceeași divizie. Încă mai au dispute în instanță, au împărțit 4 milioane de suporteri. Ori sunt incapabili cei de la Federație, care au hotărât acest sistem de promovare, ori sunt rău voitori. Cum pot să pună paie pe foc în asemenea hal? 

Oricum, ca să promoveze, Steaua trebuie să mai transfere jucători în iarnă. FCSB va folosi jucători de la prima echipă, dar nu contează. Că patronul de acolo va face o ambiție, e normal. A suferit și el. Dar pe noi nu ne interesează asta, dacă Steaua își face o echipă bună, poate să treacă”, a declarat Gabi Balint la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

S-a terminat turul în Liga 3, acum durează vreo 4 luni de pauză. Eu înțeleg, e greu, e și pandemia, dar ce vor face jucătorii perioada asta? Cu meciurile amicale e mai greu.
- Gabi Balint

VIDEO. Atac dur al lui Gabi Balint: „Pe mine nu mă reprezintă FCSB!”

Playtech: BOMBĂ! Cosmin Olăroiu, la tribunal! IREAL câți bani îi cere unui partener român. Ce s-a întâmplat, de fapt


Comentarii (61)
alenb
alenb  •  16 Noiembrie 2020, 21:09

Oricum presimt ca oricate masinatiuni si magarii vor face tripleta Jiji- FRF-LPF in maxim 3 ani o s-o avem pe CSA Steaua in Liga 1 jucand impotriva Stelei din Berceni (FCSB). Se intampla acu in Bulgaria: CSKA contra lui CSKA 1948 :))

alenb
alenb  •  16 Noiembrie 2020, 21:05
Postat de skins_berceni pe 16 Noiembrie 2020, 16:38

De ce tov. Balin? Pentru ca Steaua poate trimite jucatori la echipa a 2-a? Pai asa cum cheltuie din bani publici armata cca 1 milion de euro pe sezon de la infiintare( 2017) prin liga a 4-a si a 3-a la fel de bine armata poate cumpara 9-10 jucatori cu 2-3 milioane de euro bucata, jucatori de valoare pe care sa-i plateasca cu 18-20000 de euro pe luna plus prima de instalare de 4-500000 de euro la fel cum face Gigi Becali ca are armata tarii bani! Doi la suta din PIB-ul Romaniei! Nu mai dam bani pe prostii, pe tancuri si avioane ci pe jucatori, sa arate armata romana ca sectia lor iubita de fotbal csa Звезда are mai multi bani decat un om de afaceri privat care foloseste propriile resurse sa sustina un club de fotbal si mai multi decat rivalii de la M.A.I. Динамо.

Rolul lui FCSB 2 ar trebui sa fie sa promoveze jucatori tineri nu sa impiedice alta echipa sa promoveze. De altfel echipele secunde ar trebui sa aiba interdictie la promovare in Liga2 cum e in Germania ori Franta.

alenb
alenb  •  16 Noiembrie 2020, 21:01
Postat de zagna pe 16 Noiembrie 2020, 19:53

"Domnule Piele", ori n-ai par, ori n-ai minte: daca ambele echipe sunt din Bucuresti, cum sa le repartizeze in grupe diferite ? Si un copil de 2 ani pricepe asta...LUPTI PENTRU O CAUZA PIERDUTA si dai cu piciorul carierei tale de fotbalist bunicel ! Dar, ca om....

Au fost nu stiu care cazuri cand echipele din Bucuresti au fost impartite in serii diferite, n-ar fi fost prima oara. In rest problema e ca in finala play off ului se vor intalni tot echipe fin aceeasi serie, absolut stupid.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează